𝐌𝐨𝐭𝐢𝐯𝐞 𝐝𝐞 𝐫𝐮𝐠ă𝐜𝐢𝐮𝐧𝐞 𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚 Ș𝐚𝐢𝐭𝐢ș ș𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐉𝐨𝐲𝟒𝐌𝐚𝐝𝐚𝐠𝐚𝐬𝐜𝐚𝐫

𝐌𝐎𝐓𝐈𝐕𝐄𝐋𝐄 𝐃𝐄 𝐑𝐔𝐆Ă𝐂𝐈𝐔𝐍𝐄 pentru această săptămână cuprind următoarele:
1. 𝗥𝘂𝗴ă𝗰𝗶𝘂𝗻𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗔𝗱𝗶 𝗨𝗹𝗶𝗰𝗶, 𝗰𝘂𝗺𝗻𝗮𝘁𝘂𝗹 𝗻𝗼𝘀𝘁𝗿𝘂 – 𝗼𝗽𝗲𝗿𝗮ț𝗶𝗲 𝗽𝗲 𝗰𝗼𝗿𝗱 – Adi este căsătorit cu sora lui Marcel, Georgeta și au împreună 3 copii frumoși. Luni seara este programat pentru o operație la inimă. Această operație așteaptă de 1 an, iar acum Adi trebuie să treacă a treia oară prin ea. Vă cerem să vă rugați pentru sănătatea lui, pentru starea de spirit a întregii familii Șaitiș și Ulici, una de încredere totală în Dumnezeu, pentru reușita operației și pentru mâinile doctorului, ca să fie călăuzite de Duhul cel Bun al Domnului în timp ce face operația.
2. 𝐂𝐢𝐜𝐥𝐨𝐧𝐮𝐥 𝐅𝐫𝐞𝐝𝐝𝐲 𝐬-𝐚 î𝐧𝐭𝐨𝐫𝐬 𝐩𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐌𝐚𝐝𝐚𝐠𝐚𝐬𝐜𝐚𝐫 – 𝐜𝐢𝐜𝐥𝐨𝐧 𝐛𝐮𝐦𝐞𝐫𝐚𝐧𝐠 – așa că este din nou ploaie în Marea Insulă, însă pentru regiunile pe unde trece înseamnă ravagii, durere și distrugere. Vă chemăm să vă rugați pentru oamenii care vor fi afectați de acest ciclon, ca Freddy să nu atingă orașele, ci să le ocolească, iar pentru zonele uscate el să fie o binecuvântare.
3. 𝐃𝐨𝐮ă 𝐳𝐢𝐥𝐞 𝐩𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚ț𝐢𝐢 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜𝐚𝐥𝐞 𝐜𝐮 𝐂𝐥𝐢𝐧𝐢𝐜𝐚 𝐦𝐨𝐛𝐢𝐥ă 𝐁𝐞𝐭𝐞𝐬𝐝𝐚 – luni (6 martie) și miercuri (8 martie) în colaborare cu Ministerul Sănătății, având și medici malgași delegați de minister care vor veni cu noi în acele zile, medicamentele fiind suportate în totalitate de noi. Aceste două zile de consultații sunt dedicate populației malgașe, în data de 8 martie fiind doar pentru femei. Prima locație este în sectorul Andranomena (Apă roșie), o zonă extrem de săracă, iar pentru 8 martie așteptăm încă locația de la Ministerul Sănătății.
4. 𝐄𝐱𝐚𝐦𝐞𝐧 𝐚𝐥 𝐥𝐮𝐢 𝐌𝐚𝐫𝐜𝐞𝐥 î𝐧 𝐜𝐚𝐝𝐫𝐮𝐥 𝐮𝐧𝐮𝐢 𝐜𝐮𝐫𝐬 𝐝𝐞 𝐅𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐨𝐫 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚𝐝𝐮𝐥ț𝐢/𝐨𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢 – program de formare prin care a trecut în ultimele săptămâni pentru a fi instruit cum să formeze în cadrul diferitelor cursuri (teologice, de leadership, de dezvoltare personală, etc) adulții, care au o mentalitate diferită de a copiilor din școli și care trebuie motivați să învețe diferit. Examenul va fi în data de 10 martie.

  1. 𝐂ă𝐥ă𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞 𝐩𝐚𝐬𝐭𝐨𝐫𝐢 𝐫𝐨𝐦â𝐧𝐢 î𝐧 𝐌𝐚𝐝𝐚𝐠𝐚𝐬𝐜𝐚𝐫 – Pentru pastorii români Daniel Hada din Biserica Penticostală Golgota Hunedoara din Hunedoara și Ciprian Barsan I. Ciprian din Biserica Penticostală Izvorul Vieții din Reșița, care se pregătesc să vină la noi, în Madagascar, la finalul lunii martie. Domnul să îi ajute în toate pregătirile legate de călătorie, resursele pentru călătorie, deoarece ei se vor implica alături de noi în câteva proiecte de evanghelizare, ajutorare și în lucrarea medicală (dpv financiar). Vă mulțumim frumos pentru că ați luat în considerare aceste motive de rugăciune și pentru că mijlociți alături de noi cu dragoste și seriozitate. Dumnezeu să vă răsplătească!!!
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.