𝐃𝐞 𝐥𝐚 𝐜𝐚𝐛𝐢𝐧𝐞𝐭𝐮𝐥 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜𝐚𝐥 𝐁𝐞𝐭𝐞𝐬𝐝𝐚 “𝐝𝐢𝐧 𝐠𝐚𝐫𝐚𝐣𝐮𝐥 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭” 𝐥𝐚 𝐂𝐥𝐢𝐧𝐢𝐜𝐚 𝐦𝐨𝐛𝐢𝐥ă 𝐁𝐞𝐭𝐞𝐬𝐝𝐚


După cum vedeți, proiectul medical Betesda este un vis de multă vreme așezat de Domnul în inima noastră.
Prima dată Ioana a ajutat un alt cabinet medical, mica Clinică-maternitate “Viață nouă”, avându-l ca șef pe dr. Theos.
Apoi am avut un garaj pe care l-am tranformat la propriu într-un cabinet medical în anul 2016-2017. Se numea Bethesda (îl vedeți în poză).
Aici, Ioana oferea tratament și pansare gratuită unor pacienți recomandați de medici care aceștia i-au operat, dar care aveau nevoie de îngrijire medicală post-operatorie. Acești pacienți veneau la Cabinetul Bethesda pentru că își permiteau să meargă și să plătească după operație serviciile de pansare și pansamentele sau medicamentele la cabinetele private ale medicilor. Medicii voiau să îi ajute, însă nu puteau să plătească îngrijirea acestor pacienți săraci din propriile lor buzunare.
Aici, pastorii Ciprian Barsan Pastor și Daniel Hada (ne-a făcut fotografia), se bucură alături de noi și se roagă pentru această lucrare.
Apoi, mutați în Antananarivo, capitala Madagascarului, Dumnezeu ne-a dăruit viziunea Clinicii medicale mobile Betesda, autobuzul pe care îl avem acum și cu care oferim ajutor medical:
👨🏽‍💼🩺🚌 În satele, comunele, cartierele, sectoarele din toată țara, unde avem drumuri să putem duce autobuzul medical;
👨🏽‍💼🌡️💉Ajutor medical în închisori, având autorizație pentru cele 82 de închisori din Madagascar;
🚌🩺👨🏽‍💼 Ajutor medical și cursuri de prevenție medicală în câteva școli cu care colaborăm, unde sute de copii și profesori beneficiază de servicii medicale gratuite periodic;
🚌🤗💊 Ajutor medical și “îmbrățișări” 🤗 în proiecte umanitare, oferite copiilor străzii și părinților lor sau oamenilor care dorm pe stradă în Antaninarenina și împrejurimi;
🚌🌡️💊 Ajutor medical în parteneriat cu guvernul malgaș – în diferite proiecte pe care ei le inițiază pentru populație;
🙏🏽🌡️💊 Ajutor medical în Școala Teologică Assemblée de Dieu din Anosiala, la profesori, studenți și personal auxiliar;
🚌🩺🌡️ Ajutor medical pentru copiii și părinții din Proiectul educațional Didasko și echipa Joy 4Madagascar, un personal de circa 20 de adulți, fără să punem la socoteală și copiii lor;

Dacă vrei să te implici alături de noi pentru a ajuta consultarea unui om sau a unei femei sau a unui copil bolnav, prețul unei sticle de Cola🥤 sau al unei cafele de la Starbucks 🧋 îl poți transfera spre Madagascar în mai multe moduri:
💳 Către 𝘼𝙨𝙨𝙤𝙘𝙞𝙖𝙩𝙞𝙤𝙣 𝙁𝙞𝙛𝙖𝙡𝙞𝙖𝙣𝙖 𝙄𝙣𝙙𝙧𝙖𝙮 (Ass. Bucuria Dintâi) și are conturi în care se pot transmite bani din Diaspora (vi le trimitem la cerere).
💳 Prin 𝐏𝐚𝐲𝐏𝐚𝐥 – https://misiunemadagascar.ro/prin-sustinere-financiara/,
💳 Prin 𝐑𝐞𝐯𝐨𝐥𝐮𝐭 sau 𝐁𝐓𝐏𝐚𝐲, 𝐌𝐨𝐧𝐞𝐲𝐆𝐫𝐚𝐦 sau 𝐖𝐞𝐬𝐭𝐞𝐫𝐧𝐔𝐧𝐢𝐨𝐧.
💳 Prin 𝐁𝐚𝐧𝐜𝐚 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐢𝐥𝐯𝐚𝐧𝐢𝐚, conturi în:
RON: RO87BTRLRONCRT0115537701
EURO:RO37BTRLEURCRT0115537701
USD: RO41BTRLUSDCRT0115537701
SWIFT CODE: BTRLRO22
💳 Prin APME, organizația “mamă” din România, ale căror conturi le găsiți pe site-ul nostru, mai jos: https://www.apme.ro/doneaza/, menționând la fiecare donație: 𝙁𝙖𝙢 𝙎𝙖𝙞𝙩𝙞𝙨 𝙈𝙖𝙙𝙖𝙜𝙖𝙨𝙘𝙖𝙧, 𝘾𝙡𝙞𝙣𝙞𝙘𝙖 𝘽𝙚𝙩𝙚𝙨𝙙𝙖, apoi contactând-ne pentru confirmarea donațiilor.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.