Imaginea cutremurului din Turcia: ce s-a întâmplat cu tatăl care ținea mâna fiicei prinse sub dărâmături

Mesut Hançer, tatăl care își ține de mână fiica moartă după seria de cutremure din Turcia, a devenit un simbol al dezastrului. Aceasta este povestea lui.

Irmak avea 15 ani când a murit în patul ei. Ea rămăsese peste noapte în casa bunicii sale pentru a petrece mai mult timp cu verișorii ei veniți în vizită din Istanbul și Hatay. Când a avut loc cutremurul, clădirea de opt etaje s-a prăbușit peste ea.

Agenția franceză de știri AFP l-a căutat pe Mesus Hançer și l-a găsit trei săptămâni mai târziu în capitala turcă Ankara. Departe de orașul lor natal devastat, Kahramanmaras, familia încearcă să își construiască o nouă viață acolo. Ei au găsit adăpost la un om de afaceri care, la fel ca milioane de alte persoane, a fost mișcat de fotografie. Lui Mesut i s-a oferit un loc de muncă ca asistent administrativ la postul de televiziune al omului de afaceri.

În momentul cutremurului, Mesut lucra în brutăria sa. El și-a sunat imediat familia în căutare de vești. Casa lor cu un etaj, deși avariată, a rămas întreagă, iar soția sa și cei trei copii adulți erau în siguranță. Cu toate acestea, familia nu a reușit să dea de Irmak, cea mai mică din familie.

Citește mai mult accesând: stiricrestine.com

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.