UN DUMNEZEU CARE VINDECĂ

James L. Kraft un deosebit copil a lui Dumnezeu, a spus că viața lui a căpătat o turnură radicală din ziua când un medic oftalmolog, l-a vizitat în casa unde locuia. El era cel de-al unsprezecelea copil al unei familii de fermieri din Canada. Pe când avea numai 14 ani, așa cum a mărturisit în cartea pe care a scris-o despre istoria vieții lui, avea vederea slabă.

S-a născut cu această deficiență, dar în anii care au urmat situația sănătății lui s-a agravat. Nu putea deosebi cu claritate lucrurile. Avea dureri de cap continuu și credea că toți cei din jurul lui au aceleași probleme. Într-o vară, un doctor pentru afecțiuni oftalmologice a venit din Londra pentru a petrece vacanța la o familie din vecinătatea casei unde acest copil locuia. Văzându-l, doctorul a insistat să meargă cu el la oraș pentru a putea fi examinat și pentru a-i cumpăra o pereche de ochelari.

Când și-a pus ochelarii, James a rămas înmărmurit. El a declarat: „Medicul m-a ajutat să pot vedea frumusețea naturii și a tuturor celorlalte lucruri pe care nu le puteam distinge !” Pentru el, această experiență i-a schimbat cursul vieții. Nu putea găsi privind înapoi în viața lui, un moment mai important decât acele clipe fericite ! El considera gestul doctorului cel mai înalt act de bunătate și ajutorare umană. „Am primit ceva ce nici nu am visat și acum pot vedea ceea ce nu credeam că există !” – spunea el adesea.

Orbul vindecat de Domnul Isus Cristos, cu siguranță putea să depună aceeași mărturie. Când a înțeles că Domnul Isus Cristos a fost Cel care i-a dăruit vederea, a îngenunchiat înaintea Lui și I s-a închinat. Domnul Isus Cristos poate să-ți dea și ție vindecarea, indiferent de boala de care suferi. Așteaptă ajutorul Lui și vei trăi aceiași experiență. „Vei fi o cunună strălucitoare în mâna Domnului, o legătură împărătească în mâna Dumnezeului Tău.” (Isaia 62:3)

Curpas Nicușor Teofil

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.