Zâmbetul copiilor e un ghiocel…

🌿 Temperaturile cresc. Câte-un ghiocel își face loc cu bucurie prin zăpada care se topește. Culorile maronii și gri sunt înlocuite de cele luminoase, iar vânturile reci se fac tot mai puțin simțite.

🌤️ Soarele parcă e mai curajos azi. Pomii ne vor anunța prin florile lor că nu înghețul are ultimul cuvânt. Păsările călătoare, prin melodiile lor, ne vor oferi acces gratuit la concerte de vis.

😊 „Seninătatea feţei împăratului este viaţa şi bunăvoinţa lui este ca o ploaie de primăvară.” Proverbele 16:15

📌 E prima zi de primăvară.

✨ Sufletul are și el nevoie de ea.

🤍 O față zâmbitoare și o inimă plină de bunătate sunt semne că răceala și distanța s-au topit.

❗️Nu doar ogoarele de lângă sat au nevoie de ploi de primăvară, ci și ogorul inimii tale. Pentru semănături cu rod bogat e esențial ca Dumnezeu, prin grija Lui, să-ți ofere purtarea de grija de care ai nevoie.

💦 Primăvara în suflet aduce creștere. Timpul petrecut cu Dumnezeu în fiecare zi îți va aduce izvorul de apă aproape, iar rodul nu va întârzia să apară.

☀️ Primăvara în suflet aduce mai multă lumină. Plânsul nopții va fi mai scurt, iar diminețile cu bucurie vor fi tot mai dese. Lumina prezenței lui Dumnezeu îți va oferi victoria de care ai nevoie.

🙏🏻 O primăvară frumoasă îți doresc!

🤗 Cu părinți zâmbitori și plini de căldură! Cu copii care să îți topească gheața din suflet! Cu bunici care să te întâmpine cu brațele deschise!

😄 Zâmbetul copiilor e un ghiocel…

🌷 Ascultarea lor însă poate aduce primăvara în sufletul părinților!


💐 Pentru a aduce primăvara în sufletele oamenilor am pregătit un buchet de 10 zambile, ghiocei și lalele: https://tinyurl.com/10-ghiocei

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.