Echipa de transplant: „Cum poţi mulţumi vreodată suficient unui OM care a reuşit să găsească puterea de a dărui altor părinţi bucuria să-şi vadă copiii trăind?”

Un tragic accident rutier a făcut ca un copilaş de numai 3 ani să devină înger salvator de vieţi la o vârstă atât de fragedă. A fost posibil, din păcate, doar cu preţul propriei sale vieţi. Suferinţa familiei lovită brusc de o asemenea dramă nu poate fi descrisă în cuvinte şi nu-i poţi găsi vreodată alinare. Ce cuvinte să aduni laolată pentru a exprima durerea sfâşietoare prin care trece un părinte într-un asemenea moment? Cum poţi mulţumi vreodată suficient unui astfel de OM care a reuşit, în cel mai dureros moment, să găsească puterea de a dărui altor părinţi bucuria să-şi vadă copiii trăind? Când destinul loveşte pe neaşteptate cu o asemenea suferinţă, a dărui altor semeni o rază de speranţă devine un gest divin, un simbol al umanităţii în forma sa cea mai pură.

„La Spitalul de Urgență Suceava, părintele unei fetițe, decedată în urma unui grav accident rutier, a găsit puterea de a face gestul suprem pentru semeni: a fost de acord ca organele copilului lui să salveze alte vieţi. Un astfel de gest ne obligă să facem tot posibilul pentru a duce mai departe speranţa pentru VIAŢĂ”, au transmis reprezentanții Agenției Naționale de Transplant.

Citește mai mult accesând SUCEAVALIVE

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.