Calendarul de rugăciune pentru copiiTextele din Calendarul de Rugăciune APME au fost preluate și adaptate la un limbaj accesibil copiilor, îmbogățit cu fotografii, suporturi video și rugăciuni specifice.

Materialele sunt destinate învățătorilor și copiilor/adolescenților din cadrul școlilor duminicale. Pot fi distribuite și în grupurile de comunicare ale părinților, cu responsabilitatea de a împlini scopul propus: rugăciune pentru lucrătorii români transculturali și câmpurile de misiune unde ei slujesc.

Rugămintea colegilor care au muncit la acest proiect este ca aceste materiale să fie folosite fără a fi postate pe rețelele de socializare deoarece persoanele care sunt prezentate sunt lucrători activi în APME și trebuie păstrată confidențialitatea, fiind riscant pentru ei să apară în spațiul virtual.

Materialele puse la dispoziție sunt fișele în format PDF care pot fi descărcate de aici: https://www.apme.ro/descarca-calendarul-pdf-pentru-copii-2023/, însoțite de video-uri scurte de 1 minut care pot fi solicitate la adresa de email office@apme.rooffice@apme.ro.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.