Valea umbrei morții este acum în Turcia.

41.156 de morți în Turcia arată azi cifrele oficiale. Neoficial sunt mult mai mulți. Cutremurul de ieri a mai distrus câteva clădiri care au rezistat eroic la primele lovituri. Peste 90.000 de răniți. Zeci și zeci de mii oameni stau pe străzi, în corturi, în mașini și pe unde apucă.

Valea umbrei morții este acum în Turcia.

Noi am ajuns acasă, dar frații noștri au rămas acolo. Este important să-i susținem. Unul dintre frații de la biserica din Iskenderum, un neobosit soldat, alergând toată ziua pentru a da apă, mâncare și pături, și-a pierdut afacerea cu multe zerouri. A pierdut tot, dar și-a scăpat familia. Era fericit. Nu stă să-și plângă amarul, ci dimpotrivă aleargă pentru a-i ajuta pe alții. El e conștient că nu va moșteni pământul, ci că adevăratele comori sunt în ceruri. Alți frati și-au pierdut pe cei dragi din familie, cu toate astea se ostenesc pentru a lega rănile semenilor lor.

Ne vom întoarce înapoi în Antakya cât de curând! Până atunci dorim să-i sprijinim pe frații noștri care sunt mâinile, picioarele și Vocea Lui Hristos acolo. Toate donațiile voastre vor merge la acești frați! Mulțumim celor care ați dăruit cu bucurie! Dumnezeu să vă binecuvinteze și sa vă răsplătească cu viață veșnică.

Se pot face donații în continuare pe rmsonline.org sau în contul bisericii noastre:

Datele bancare ale bisericii noastre:

Cont: RO45RNCB0118014674940001

SWIFT CODE: RNCB RO BU

Titular; BCB Sfânta Treime Medgidia

Cont deschis la banca BCR

Sursa: Sali Sabri

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.