Evanghelizare, Biserica Penticostală Betania, Huedin

„Căutaţi pe Domnul câtă vreme se poate găsi; chemaţi-L câtă vreme este aproape. Să se lase cel rău de calea lui și omul nelegiuit să se lase de gândurile lui, să se întoarcă la Domnul, care va avea milă de el, la Dumnezeul nostru, care nu obosește iertând.” Isaia‬ ‭55‬:‭6-7

Ce este EVANGHELIZAREA?

Cu deosebită considerație și respect, vă invităm la părtășia Bisericii Penticostale BETANIA cu ocazia serviciilor divine de EVANGHELIZARE din 1-5 Martie.

Voi răspunde biblic la posibile întrebări. Nu caut să jignesc înțelegerea unora, nici pretențiile altora, ci doar răspunsul Scripturii:

  • Evanghelizarea este porunca Domnului Isus dată ucenicilor Lui pentru toate vremurile.
  • Este soluție divină pentru însănătoșirea societății, inclusiv a celei religioase, este un prilej de vindecare spirituală și fizică.
  • Evanghelizarea nu este prozelitism, ci este chemarea dragostei sfinte la mântuirea Lui.
  • Scopul declarat deschis al evanghelizării este convertirea reală a fiecărui participant, nu de la o confesiune la alta, ci de la o viață de păcat la ascultare de Cuvântul Domnului.
  • Este strigarea Mântuitorului care si-a dat viața ca să avem acces la Cer, iar refuzul nostru la invitația Acestuia înseamnă alegerea Iadului și chinului veșnic.

Care-i decizia Ta?

-Fie bunăvoința Ta, Doamne, peste toți locuitorii HUEDINULUI, iartă, mântuiește, vindecă, lucrează și nu zăbovi căci numai Numele Tău dorim să fie înălțat si prin lucrarea aceasta de evanghelizare.-

Vă așteptăm pe fiecare cititor!
Fiți binecuvântați!

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.