𝐌𝐨𝐭𝐢𝐯𝐞 𝐝𝐞 𝐫𝐮𝐠ă𝐜𝐢𝐮𝐧𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐌𝐚𝐝𝐚𝐠𝐚𝐬𝐜𝐚𝐫


Pentru săptămâna care ne stă în față (19-25 febr 2023), vă invităm să ne alăturați nouă în rugăciune pentru următoarele motive:
1. 💦⛈️🌪️ Ocrotirea populației malgașe de ciclonul Freddy, care va atinge Madagascarul marți și miercuri (22-23 febr). De obicei, fiecare ciclon aduce inundații uriașe, pierderi de vieți omenești, distrugerea recoltelor aproape coapte de orez, distrugerea caselor.
2. 📝❤️‍🩹📇 Am depus actele pentru Clinica Medicală mobilă Betesda la Ministerul Sănătății pentru parteneriat cu această instituție malgașă și așteptăm să fie aprobate de ministrul sănătății. Acest parteneriat ne va oferi posibilitatea să oferim ajutor medical gratuit în următorii doi ani de zile.
De asemenea, am putea să invităm la noi echipe de medici, datorită acestui parteneriat. Ei ar putea oferi ajutor medical general și specializat, operând oameni în anumite spitale din Marea Insulă.
2. 🙏🏽💊🩺 Sănătatea noastră și a copiilor noștri. Din decembrie am contactat o viroză în familie, care încă „ne chinuie”, trecând de la unul la altul. Când unul e vindecat, celălalt este bolnav. Cerem vindecare peste toată familia Șaitiș.
4. 📖📚🧑🏽‍🏫 Pentru Școala Teologică – lucrare în care Marcel predă Evanghelia după Ioan studenților din anul al II-lea, în acest al doilea trimestru (ianuarie – martie 2023), pentru studenții acestei școli, ca Domnul să intervină în situațiile pe care le au, în special legate de sănătate și lipsa banilor pentru taxele școlare.
5. 👨🏽‍💼📖🙏🏽 Pentru liderii Bisericii Assemblée de Dieu, păstorii care conduc biserica penticostală, unitatea lor și lucrarea bună împreună cu misionarii care sunt în Madagascar.
6. 👨🏻‍💼🛩️ 📖 🙏🏽 💊 🍱 Pentru venirea păstorilor români Daniel Hada și Ciprian Bârsan în Madagascar: un timp bun cu noi în lucrările misionare din Marea Insulă: evanghelizări în mai multe localități, ajutor medical, implicare socială, evanghelizare în închisoare în Nosy Bora, lucrări cu copiii din proiectele noastre, ordinare diaconi în cadrul unei slujbe speciale de Paște într-o biserică din Antananarivo.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.