Liviu Grigorean, tatăl care și-a dat acordul pentru a se preleva organele de la fiica lui Anastasia, va fi declarat cetățean de onoare al orașului Salcea

Primarul orașului Salcea, Ezekiel Belțic, a anunțat că Liviu Grigorean, tatăl care și-a dat acordul pentru a se preleva organe de la fiica sa Anastasia, aflată în moarte cerebrală, va fi numit cetățean de onoare al orașului Salcea.

Întreaga comunitate a fost profund impresionată de gestul acestui părinte îndurerat iar edilul Ezekiel Belțic își dorește ca acest fapt să rămână întipărit în memoria colectivă.

„Având în vedere gestul nobil și iubirea necondiționată față de semeni a domnului Liviu dovedită și în zile de durere și de suferință imensă, zile în care a trebuit să se despartă vremelnic de preaiubita lui soție Andreea și de scumpa lui fată Anastasia, în semn de recunoștință și de apreciere voi propune Consiliului Local acordarea titlului de cetățean de onoare al orașului Salcea domnului Liviu Grigorean întrucât a fost de acord cu donarea ficatului și a rinichilor fetei dumnealui pentru salvarea a altor două vieți. Prin harul lui Dumnezeu și datorită deciziei dumnealui, o fată de 11 ani și un tânăr de 23 de ani au șansă la viață. Totodată voi propune Consiliului Local acordarea unui sprijin financiar pentru acoperirea nevoilor din perioada următoare și vom fi în continuare alături și de acestă familie. Dumnezeu să vă binecuvânteze Liviu și Eduard, să vă dăruiască sănătate, putere, pace și să vă poarte de grijă. Întreaga comunitate vă iubește, vă prețuiește, se roagă lui Dumnezeu pentru binele vostru și vor fi alături de voi totdeauna!”, a declarat primarul orașului Salcea, Ezekiel Belțic.

Sursa: glasulsucevei

Acest articol a fost publicat în EVENIMENTE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.