MULȚUMIRE- Corneliu Raica

Biserica iubită, dragi prieteni și îndoliată familie. Vă mulțumesc tuturor foarte mult pentru sprijin și rugăciune în această situație neașteptată!
Vă apreciem foarte mult pe toți! Acesta este un adevărat exemplu de familie unita în Hristos!

Astăzi este o zi tristă pentru Familia noastră Bora și familia extinsă, cea mai profundă durere pentru mine și pentru familia mea prin care am putut trece vreodată!!
Tatăl meu Elisei Bora astăzi a trecut din viața (8 februarie 2023)

– Dacă ar fi existat doar un singur om al lui Dumnezeu pe care l-am cunoscut eu vreodată pe acest pământ, a fost cu siguranța tatăl meu Elisei Bora!!
– Un exemplu adevărat! un adevărat erou al Credinței, care a trăit în Sfințenie și Puritate! un creștin nu doar cu numele, ci cu tot ceea cea ce a făcut vreodată el reflecta către Hristos!

Un adevărat om al credinței! Un adevărat urmaș al lui Hristos! Un om demn de urmat deoarece el a călcat pe urmele lui Hristos!

– de nenumărate ori am fost martor când s-a rugat și Dumnezeu a răspuns!!
– Când s-a rugat pentru vindecare, Dumnezeu a vindecat!
– cel mai mult a avut grijă de săraci dar de sufletele oamenilor! El a adus mii de oameni la mântuire și la credința în Isus Hristos!
– de ce a murit chiar el nu înțeleg! (Doamne dă-mi putere)
– a fost un soldat în Armata lui Hristos, un adevărat Războinic! O mare amenințare împotriva Împărăției întunericului!

Dragi Frați, surori si prieteni!
Acesta este un apel la unitate! Aceasta înseamnă doar că mai mulți oameni ca El trebuie să facă un pas în credință și să lupte “Lupta cea Bună”!
– Nu mai este timp de pierdut!
– Împărtășește cuvântul cu îndrăzneală și cu putere, fi umplut cu Duhul Sfânt! 

– Tatăl meu si-a terminat alergarea astăzi, a terminat lupta cea bună aici pe Pământ.. Dar a început viața veșnică în sărbătoare în Slavă, alături de Iubitul inimi sale, alături de Mântuitorul Isus Hristos!

A fost dus ACASĂ pentru că Dumnezeu l-a găsit mai pregătit decât pe noi toți!
Acum este ACASĂ unde se poate odihni și se bucura alături de Iubitul Său Mântuitor! El este în glorie, Neprihănite, pace și bucurie în Duhul Sfânt!

Cine îi va lua locul? Cine va împărtăși Evanghelia cu o inimă curată, cu Autoritate in România si Diaspora? Cine se va ridica împotriva Regatului Întunericului? Haidem sa ne unim ca Vine Domnul curând! 

Spune si tu împreuna cu mine “Iată-mă, Dumnezeule” sunt un vas pregătit pe care te rog să-l modelezi cum vrei tu!! Sunt gata sa fac voia ta Dumnezeule!

Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți!!
Cu muta dragoste Corneliu și Julie

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.