Să continuăm să mijlocim împreună pentru Tudor Petru Oravicean

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0myuDvfp5NSiRJQB8CGUWFA76TrQSsN5gt5P77WKAEyaktBjQvBnT9fkn2wka256ul&id=100083102061941&sfnsn=mo

Recent am fost contactat de către familia lui Tudor – Petru Oravicean, bărbatul cu vârsta de 36 ani, internat în Cluj cu diagnosticul de care și eu am suferit: fasceită acută necrozantă.

În data la care am fost contactat să ne rugăm și să i se facă ungerea cu untdelemn, Tudor – Petru, se afla în comă indusă.

Ulterior, m-a contactat familia și a transmis următoarele: “Astazi medicii au vorbit cu el. Am vorbit dinou cu ambii chirurgi, Andras cel care l-a operat si chirurgul plastician, cel care l-a operat pe Tudor-Petru. Analizele lui Tudor sunt imbunatatite . Azi incearca sa -l lase toata ziua sa respire singur. Daca reuseste putem sa-l hranim pe gura. Cand ajunge cu analizele la parametri buni , i-au in calcul acoperirea piciorului cu piele. Dumnezeu e mare si bun.”

Asta spunem și noi. Mare putere are Domnul nostru bun și nu caută la fața oamenilor. Alături de toți ceilalți pentru care ne rugăm, să continuăm mijlocirea și pentru Tudor-Petru.
Cu deosebită prețuire,

P.H.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Să continuăm să mijlocim împreună pentru Tudor Petru Oravicean

  1. Dumnezeu să vindece

    Apreciază

  2. Dumnezeu e in control! El poate sa aduca vindecare deplina! Il incredintam in grija Lui! Multumim Doamne ca vei lucra in chip minunat!

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.