Rugăciune pentru Misiune

Familia Saitis Marcel și Ramona Ioana, împreună cu copiii noștri (Alessia, Ruth, Filip și Naomi) – https://misiunemadagascar.ro/ – suntem misionari în Madagascar de 9,5 ani, slujind lui Dumnezeu și oamenilor sub diferite forme: evanghelizări, încurajare și edificare, leadership, educație seculară și ajutorare, ajutor medical – în mai multe forme, radio FM și radio online: 🎙”Întărește-ți inima 🙏🏽❤️, ascultând Joy Radio Africa online: https://joyradioafrica.com/?page_id=200.”

Dacă ne cunoașteți și doriți să vă implicați în lucrarea misionară din Madagascar, o puteți face în următoarele moduri: 1. 🙏🏽 🙏🏽 🙏🏽 𝐑𝐮𝐠ă𝐜𝐢𝐮𝐧𝐞 pentru noi și pentru toți oamenii cărora le slujim aici, în Africa oceanică (Oceanul Indian). Vă putem oferi periodic motive de rugăciune pe facebook sau alte canale social-media.

 1. 🤗 🤗 🤗 Î𝐧𝐜𝐮𝐫𝐚𝐣𝐚𝐫𝐞, manifestată în cuvinte transmise în e-mailurile noastre, în mesagerie, creând o relație de prietenie cu noi.
 2. 📚 💻 👩🏽‍🏫 𝐄𝐝𝐮𝐜𝐚ț𝐢𝐞, învățându-ne sub forma “sfaturilor” cum să promovăm mai bine lucrarea la nivel personal, introducându-ne în diferite “network – uri” sau grupuri de rugăciune, creștere, promovare online.
  1. 💳 💸 💶 𝐒𝐮𝐬ț𝐢𝐧𝐞𝐫𝐞 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐧𝐜𝐢𝐚𝐫ă – prin dăruri călăuzite de Duhul lui Dumnezeu pentru diferite proiecte pe care le avem în derulare aici, în Madagascar (https://misiunemadagascar.ro/ )sau pentru familia noastră.
   Asociația noastră aici în Madagascar se numește 𝘼𝙨𝙨𝙤𝙘𝙞𝙖𝙩𝙞𝙤𝙣 𝙁𝙞𝙛𝙖𝙡𝙞𝙖𝙣𝙖 𝙄𝙣𝙙𝙧𝙖𝙮 (Ass. Bucuria Dintâi) și are conturi în care se pot transmite bani din Diaspora (vi le trimitem la cerere).
   De asemenea, se pot trimite online bani prin 𝐏𝐚𝐲𝐏𝐚𝐥 – https://misiunemadagascar.ro/prin-sustinere-financiara/, 𝐑𝐞𝐯𝐨𝐥𝐮𝐭 sau 𝐁𝐓𝐏𝐚𝐲, 𝐌𝐨𝐧𝐞𝐲𝐆𝐫𝐚𝐦 sau 𝐖𝐞𝐬𝐭𝐞𝐫𝐧𝐔𝐧𝐢𝐨𝐧.
   Încă o dată:
   Lucrarea pe care o facem are nevoie de susținere financiară, însă implicați-vă doar dacă Duhul Sfânt vă călăuzește într-o astfel de direcție: https://misiunemadagascar.ro/prin-sustinere-financiara/.
   De asemenea, vă puteți implica prin APME, organizația “mamă” din România, ale căror conturi le găsiți pe site-ul nostru, mai jos: https://www.apme.ro/doneaza/, menționând la fiecare donație: 𝙁𝙖𝙢 𝙎𝙖𝙞𝙩𝙞𝙨 𝙈𝙖𝙙𝙖𝙜𝙖𝙨𝙘𝙖𝙧, apoi contactându-ne pentru confirmarea donațiilor.

Marcel Saitis

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.