PE VOI INȘI-VA, ÎNCERCAȚI-VĂ….

Sunt tot mai mici diferențele între cei care zic că sunt pocăiți si ceilalți,iar dacă il cunoaștem cu adevărat pe Domnului nu trăim cum trăieste lumea . Duhul sfânt ne cere să ne autoanalizăm , dacă mai suntem sau nu al Domnului :
⁃ Pocăiti nu urăsc si nu au obiceiuri păcătose condamnate de Biblie, nu participă la jocuri de noroc sau orice alte jocuri care urmăresc profit fără muncă cinstită Dar tu si eu ?
⁃ Pocăiți nu-s egoiști si nu lipsesc de la slujbe biserici locale , cinstesc ziua Domnului si îngrijesc de tot ce aparține acestei ca fiind proprietatea lui Dumnezeu. Dar tu si eu ?
⁃ Ei nu-s batjocoritori , lacomi , nu înjură nu bleastema, nu fura, nu fac avorturi, sau alte metode împotriva nasterilor , nu mint, nu consuma alcool si nu-l păstrează în casa lor , nu fumează nu fac petreceri si chefuri pàcàtoase , nu participa la slujiri idolești neingăduite Dar tu si eu ?
⁃ Pocăiți nu- s mândri orgolioși ei nu-si fac vreun chip cioplit, semnul crucii sau nici alte semne exterioare tatuaje , nu s vulgari nici violenti . Dar tu si eu ?
⁃ Ei nu înșală pe nimeni in afaceri nu înșală statul , ci îngrijesc părinți si ajută pe cei nevoiași Dar tu si eu ?
⁃ Pocăiți nu fac slujbe pt morți si nu participa la părăstase ori alte practici pentru cei morți Nu dă bani cu dobânda nici mită. Dar tu si eu ?
⁃ Pocăiți nu fac politică nici in adunare nici afară nu urmăresc scaune si întâietate , slavă desartă , nepotism , nu au microbii răzvrătirii sau a neorânduieli Dar tu si eu ?
⁃ Ei sunt sinceri corecți, spun adevarul, nu incalcă legile tări ci respectă autoritatea Nu se ceartă si nu-s lenesi ,limbuți , obraznicii, nemulțumiți sau cârtitorii. Dar tu si eu ?
⁃ Doamne ajuta ne sa ne pocăim cu adevărat . Amin
Pe voi inșivă si voi unul pe altul si toată viața voastră lui Hristos , Dumnezeu să o dăm . Amin !

Sursa: Miclea Cornel

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.