COMUNICAT INTERMEDIAR cu privire la starea de sănătate a fratelui Ovidiu Liteanu

Azi, 11.01.2023, orele 10.00, am avut o discuție cu sora Viorica Liteanu care m-a abilitat să comunic, în esență, următoarele:

Starea de sănătate a fr. Ovidiu este în ușoară progresie, mai puțin sub aspectul capacității de a comunica prin cuvinte.
Are, în schimb, o bună conștiență de sine, comunicând prin semne adecvate cu soția și cu cei/cele care îl îngrijesc, inclusiv prin zâmbetu-i caracteristic.
Cadrele medicale sunt uimite de faptul că nu are dureri absolut de loc, ceea ce este cu totul inexplicabil (dacă Îl excludem pe Dumnezeu din ecuație!) pentru pacienții care au trecut sau trec printr-o astfel de gravă și „sălbatică” (expresia lor) afecțiune cerebrală.
Începând de astăzi, având în vedere starea de slăbiciune și hrănirea, deși în progresie, totuși insuficientă, fr.-lui Ovidiu i se va pune o perfuzie pentru îmbunătățirea capacității aducțiunii de hrană.
Sora Viorica este deosebit de recunoscătoare față de toți cei care le sunt alături și care cer o minune din partea Tatălui Ceresc, și în primul rând față de pastorul și membrii Bisericii din care fac parte care au realizat un lanț de veghe și asistență la pat, noaptea și ziua, după caz, a scumpului ei soț.

Precizare.
Până la vreo modificare radicală în situația fr. Ovidiu Liteanu nu vom mai face postări actualizate, privirea noastră trebuind să fie îndreptată în Sus, spre „Tatăl Luminilor de la Care vine orice dar bun și desăvârșit”.
Dumnezeu să ne ajute!
Iacob Berghianu

Acest articol a fost publicat în MIJLOCIRE și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la COMUNICAT INTERMEDIAR cu privire la starea de sănătate a fratelui Ovidiu Liteanu

Comentariile sunt închise.