Samy Țuțac 30 de ani de slujire pastorală.

Am ajuns, prin harul și providența lui Dumnezeu, la treizeci de ani de slujire pastorală. Când voi găsi mai mult timp voi împărtăși câte ceva din ce am învățat în acești ani. Acum voi face referire la un singur aspect al slujirii mele, predicarea. Din toată lucrarea la care Dumnezeu m-a chemat în acești ani, cel mai mult am investit în predicarea biblică.

Știu că sunt #oldschoolpreacher, dar cred cu tărie că nimic nu este mai necesar pentru zidirea bisericii decât predicarea Cuvântului lui Dumnezeu. Uneori am predicat tematic, dar cel mai mult mi-a plăcut să predic Cuvântul la rând, pe cărți din Vechiul sau Noul Testament.

De departe, cea mai mare dorință a mea, în calitate de predicator, a fost să predic la rând Epistola lui Pavel către Romani, cea mai importantă lucrare teologică scrisă vreodată. Am făcut prima dată acest experiment fascinant pe parcursul anilor 2005-2006, la Biserica Betel din Timișoara.

Acum, după 18 ani, cu ajutorul Domnului voi începe duminica aceasta dimineata, la Biserica Baptistă Providența Timișoara, o nouă serie de predici din Epistola către Romani; cea mai completă, cea mai clară și cea mai măreață prezentare a Evangheliei harului lui Dumnezeu.

Samy Tuțac

SoliDeoGloria

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.