Rugăciune pentru Misiune

Malaiezia – locul 50
Populația totală: 33.289.000
Populația creștină: 3.028.000
Religia principală: islam

De ce se află Malaieziei în clasamentul World Watch List 2022?
Constituția Malaieziei stipulează că grupul etnic malaiezian este musulman.
Malaiezia este un loc dificil pentru creștini, în special pentru cei care se convertesc de la islam. Pe măsură ce Malaiezia se îndreaptă tot mai mult spre o credință și practici islamice radicale, probabilitatea persecuției creștine crește și ea.

Cum lucrează Dumnezeu în Malaieziei?
Mulți credincioși din estul Malaieziei sunt analfabeți sau semi-analfabeți. Dar lucrul acesta nu pune capăt însetării lor după Cuvântul lui Dumnezeu. 1.700 de Biblii audio au fost distribuite de lucrători creștinilor malaiezieni. „Sunt foarte recunoscător pentru că mă ajută să înțeleg Cuvântul lui Dumnezeu, mai ales în limba mea maternă,” a spus unul dintre cei care au primit o Biblie audio. Slavă Domnului pentru accesul la Cuvântul Său!

Cum ne putem uni în rugăciune cu frații și surorile noastre din Malaiezia?
Ziua 1: Să ne rugăm pentru oamenii din Malaiezia care L-ar urma mai degrabă pe Isus decât să rămână în cadrul legilor religioase ale țării lor.
Ziua 2: Să ne rugăm pentru libertate religioasă și pentru o aplicare imparțială a legilor și principiilor.
Ziua 3: Să cerem Domnului să dea mai multor lucrători idei creative precum folosirea de stick-uri USB și Biblii audio pentru a duce Cuvântul lui Dumnezeu și alte materiale ziditoare în mâinile credincioșilor.
Ziua 4: Să cerem lui Dumnezeu să dea credincioșilor secreți creșterea spirituală de care au nevoie în izolarea lor.
Ziua 5: Să ne rugăm pentru pastorul Raymon Koh care a fost răpit în februarie 2017. Familia lui încă nu știe unde este el.
Ziua 6: Să cerem lui Dumnezeu să facă cunoscut Cuvântul Său chiar și acelora care nu pot citi.
Ziua 7: Să ne rugăm pentru guvernul Malaiezia ca să aibă parte de o schimbare de inimă și să acorde ofere mai multă libertate de expresie celorlalte religii.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.