CUM SĂ AI UN AN CU ADEVĂRAT NOU

  1. Învață lecțiile trecutului. Viața e prea scurtă să continui să le tot repeți. Schimbă-ți felul de a privi asupra lor. Nu le mai scuza sau da vina pe alții. Asumă-ți responsabilitatea lor.
  2. Fi bun și cu alții. Oferă-le și lor a nouă șansă. Când e vorba de greșelile noastre suntem cei mai buni avocați, când e vorba de ale altora suntem cei mai buni judecători.
  3. Dumnezeu ne oferă o nouă șansă dar nu mereu pentru aceeași greșeală. “Mai am timp” sau “mâine” sunt cele mai periculoase iluzii pentru o schimbare. O nouă șansă nu ajută la nimic dacă nu ai învățat nimic din cea trecută și nefolosită.
  4. Nu toți mai au șansa unei noi oportunități. Dacă o ai, profită de ea și folosește-o cât mai eficient. Toți avem un trecut așa cum e. Însă prezentul este șansa de a schimba orice este necesar ca viitorul să nu semene cu trecutul ci să fie mult mai bun.
  5. Nu aștepta anul nou pentru a face o rezoluție a schimbării. Schimbă atunci când ți-ai dat seama că e necesară. Dacă nu schimbi nimic, nimic nu se va schimba. Unii doar au nevoie de un început nou pentru obiceiuri vechi.
  6. Viața e definită de decizii bune sau rele. Ele vor marca viitorul vieții noastre. Decizia de azi nu schimbă trecutul dar poate schimba viitorul, chiar veșnicia.
  7. Șanse vor mai fi, timp nu este. Când e prea târziu degeaba vin oportunitățile. Cât nu e prea târziu decide și schimbă.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0ZkM6kEdbgrbLd8MSXzjsMTUNKosRyuP4CnBbtpHskNmzESEEc14vym71wrGoXJarl&id=100005959189080

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.