Roagă-te și întinde o mâna de ajutor!

Ieri și alaltăieri seara am fost la priveghi, privind neputincioasă și înecată în lacrimi către una dintre prietenele mele și superbii ei copilași. Azi am stat la marginea unei gropi, privind înmărmurită cum este coborât în țărână trupul soțului acesteia și tatăl celor 5 copilași. Șocul și suferința sunt atât de mari încât cuvintele nu-și găsesc făgaș. În acest noian de durere însă, cunoscuții și apropiații au inițiat un proiect de strângere de fonduri pentru ajutorarea soției (de-acum văduvă) și a copiilor (de-acum orfani de tată). Mă alătur acestui demers cunoscînd situația extrem de dificilă a familiei. Pentru că știu că, în rândul prietenilor mei de pe facebook, sunteți mulți cu inimă mare, dornici a întinde o mână de ajutor acolo unde este nevoie, vă prezint sumar câteva informații edificatoare:
-Este vorba de familia Andraș Cristian și Claudia. Cristian, de profesie inginer la una dintre fabricile din Arad, era singurul aducător de venit în familie. Claudia, de profesie contabilă, îngrijește de cei 5 copilași, cel mai mare având 10 ani și cel mai mic doar 8 luni, unul dintre ei fiind cu cerințe speciale, solicitând permanenta prezență a unuia dintre părinți. Familia locuia pe chirie, neavând o locuință proprie. În noaptea de 27/28 decembrie 2022, Cristian, la vârsta de 44 ani, fără antecedente medicale, face infarct și… pleacă în veșnicii, lăsând în urmă râuri de lacrimi și întrebări fără răspuns.
CRED cu tărie cuvântul scriptural care afirmă răspicat că Dumnezeu este Tatăl orfanilor și văduvelor, în aceeași măsură în care CRED că El răsplătește celor care acceptă să fie instrumente în mâna divinității, pentru mângăierea și ridicarea semenilor ajunși în situații dificile.
Atașez datele conturilor în care se pot face donații și, dacă cineva dorește mai multe informații, sunt disponibilă oricând pentru a le oferi.

Nume Titular: CLAUDIA ANDRAS
IBAN:
RO67BTRLRONCRT0238797901
Moneda: RON
SWIFT : BTRLRO22

IBAN :
RO17BTRLEURCRT0238797901
Valuta: EUR
SWIFT : BTRLRO22

IBAN
RO21BTRLUSDCRT0238797901
Valuta : USD
SWIFT : BTRLRO22

E bine să te înduioșezi de nenorocirea prietenilor tăi, dar mai bine este să le vii în ajutor.” — Voltaire

https://www.facebook.com/100001239412598/posts/pfbid026oLEt8tGwyp4fQdSBbFPUunz5539kwNrtc7JNVceWKjmsJCB3rQnUAepnwPE4hJnl/?d=n

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.