Încet, dar sigur, anul 2022 se îndreptă spre apus…

Debutul anului 2022 ne-a găsit într-o avalanșă a știrilor false, a știrilor care distrag atenția, a știrilor care dezbină, a știrilor haotice și uneori deprimante. Din nefericire, finalul acestui an atipic nu este cu mult diferit. Într-un astfel de context, în calitate de creștini, am căutat să ne asigurăm că vestea bună a Evangheliei Domnului Isus Cristos, cea mai importantă știre a tuturor timpurilor, străbate dincolo de toate acestea.

Există în unii dintre Psalmii din Scriptură, după câteva versuri, câte o “Selah” (oprire). Și apoi versurile continuă. Selah este un timp de liniște, de meditație, de concentrare asupra lucrurilor care contează cu adevărat. Asta am putea face în aceste ultime zile ale anului 2022, să facem o Selah, un timp în care să reanalizăm ce contează cu adevărat în viață, un timp de oprire dintr-o alergare continuă.

Într-unul din Psalmii scris de David, într-o perioadă extrem de agitată pentru el, acesta se plânge că oamenii răi spun despre el că este terminat. Apoi urmează o Selah, iar după această oprire el spune: „Eu mă culc, adorm și mă trezesc iarăși, căci Domnul mă sprijină. Nu mă tem de zecile de mii de popoare care se ridică împotriva mea din toate părțile.”

Tuturor, multă sănătate, pace, speranță și însoțirea lui Dumnezeu pentru anul 2023! Să pășim cu încredințarea că Domnul care ne-a purtat în providența Lui în anul 2022, ne va purta și în 2023!

Samy Tuțac

NihilSineDeo

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Încet, dar sigur, anul 2022 se îndreptă spre apus…

  1. Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate pentru dumneavoastră, familie și prieteni.

    La Mulţi Ani!

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.