Ce stea te călăuzește pe tine?



„Și au întrebat: «Unde este Împăratul de curând născut al iudeilor? Fiindcă I-am văzut steaua în Răsărit şi am venit să ne închinăm Lui.»” – Matei 2:2

💫 Au plecat din Orient fiind călăuziți de o stea. Drum lung, cheltuieli pe măsură. Istovire. Condiții precare. Dar și-au spus că merită orice efort ca să ajungă la locul unde se va opri steaua.

👼🏻 Ea s-a oprit unde era Pruncul. Pentru că stelele adevărate după care trebuie să te iei în viață sunt cele care te conduc la Isus. Nu la păcat, nu la Irod, nu la sabie, ci la Domnul domnilor și Împăratul împăraților.

✨ Fiecare avem stelele noastre. Lucruri pe care le admirăm în taină. Unele mai bune, altele mai rele. Unele care sunt stele căzătoare și altele care sunt stele înălțătoare. Ceea ce urmezi îți indică direcția spre pruncul Isus?

❤️ După ce s-au întâlnit cu Isus, steaua a dispărut. Pentru că în prezența Soarelui toate stelele pălesc. Gata cu semnele când Îl întâlnești pe Isus. Gata cu indicatoarele. Când te întâlnești cu Isus nu mai ai nevoie să-i mai pui întrebări lui Irod. Nici celor care știu Biblia, dar nu o trăiesc, cum făceau cărturarii și farisei.

❗️Dacă încă nu te-ai întâlnit cu Pruncul Isus vezi care e steaua prin care Dumnezeu tot încearcă să-ți vorbească… Poate e o sănătate pe care nu o meriți. Poate sunt binecuvântări venite din partea lui Dumnezeu ca să îți arate direcția în care să privești. Poate e bunica ta care te ducea de mână la biserică atunci când erai mic. Poate e o carte pe care ai citit-o mai demult și care îți spunea de Isus.

🙏🏻 Ascultă de steaua trimisă de Dumnezeu în viața ta.

💯 Te va duce la întâlnirea cu Isus.

——

📝 Scriu în fiecare zi un articol aici: devotional.cristiboariu.com!

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.