Surpriză din partea a o sută de români. Au colindat de a răsunat toată Spania

Voci angelice răsunau în fiecare dintre colțurile clădirii, care, sub forma unei corrala circulare, formată din cele patru etaje care o compun, este punctul de întâlnire al locuitorilor clădirii de fiecare dată când sosește această perioadă a anului.

Fiecare dintre ei a ieșit afară din apartamentele lor fără să știe exact ce se întâmplă. Vocile au fost perfecte. Rezonanța, datorită structurii rotunde a curții, a fost, de asemenea, perfectă.

Colindul universal, Silent Night, putea fi auzit până în stradă. Încetul cu încetul, locatarii au devenit conștienți de originea corului care a inundat fizic și emoțional comunitatea din cartier. Locuitorii de la parter au început să privească spre cer, ca și cum Dumnezeu însuși le-ar fi făcut un asemenea cadou în Ajunul Crăciunului.

Vecinii, uimiți, au descoperit mica comoară de Crăciun. De la etajul al treilea au ieșit îngerii de Crăciun care cântau, formați din membrii corului Bisericii Evanghelice din Azuqueca de Henares, din care fac parte o sută de români, la care se adaugă 25 de copii, care locuiesc în Azuqueca de Henares din 2004, mulți dintre ei rezidenți ai clădirii Pizarro. 

Benjamín, pastorul congregației (așa cum preferă să i se spună datorită numelui său complicat de origine română), ne asigură că acest cadou muzical este oferit tuturor locuitorilor din Azuqueca: „Mergem pe străzi, pornind din zona Lidl, trecând prin La Quebradilla, și ne oprim la casele membrilor bisericii noastre care ne invită; trecem și pe la Centrul de Sănătate și cântăm pentru cei care lucrează la Urgențe în noaptea de Ajun”.

Pentru a viziona accesează: https://youtu.be/Cd_yDucx-HA

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.