COMUNICAT- Cristian Barbosu

Ce se întâmplă când nu mai dai socoteală…faci ce vrei!!! (2)

Ce se întâmplă când nu mai dai socoteală…faci ce vrei!!! (2)
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la COMUNICAT- Cristian Barbosu

 1. Chiar voiam să va întreb dacă ați văzut comunicatul, dar și dacă ați văzut la sfârșitul predicii că se roagă cu o mână în buzunar…
  Nu mai avem respect față de Dumnezeu, nu mai avem frică, e vai de noi!!!

  Apreciază

 2. Zicea cineva că ar fi trebuit să dea pe ecranul acela imens, istoria acelei arene unde s-a ținut acest campionat, construite cu prețul vieții a mii de oameni, care au fost sclavi, care au fost păcăliți și au murit acolo. Cred că le-ar fi pierit cheful de meci, ar fi rămas îngroziți, și chiar dacă nu au știut, puteau să se intereseze măcar… Nici eu nu știam, am aflat curând:

  https://www.libertatea.ro/stiri/o-cupa-patata-de-sange-cum-au-murit-mii-de-muncitori-pentru-cel-mai-scump-mondial-de-fotbal-din-istorie-foarte-multi-s-au-stins-in-somn-3944117
  ,,Dincolo de salarii, condițiile de lucru au fost teribile, la temperaturi ce depășeau de multe ori 40 de grade Celsius. Din cauza acestor condiții insuportabile, mulți dintre ei și-au pierdut viața. Mii de migranți. 6.751, dezvăluia The Guardian încă din februarie 2021: 2.711 indieni, 1.641 de nepalezi, 1.018 veniți din Bangladesh, 824 de pakistanezi și 557 din Sri Lanka.

  Cei mai mulți au murit, susțin alți muncitori, apropiați de ei, pentru că organismul lor a cedat „după ce au lucrat prea mult sub soarele arzător, fără umbră, pauze și apă. S-au stins în somn, epuizați de căldură, consecință a exploatării”, a scris Daily Mail într-un articol devastator. ”

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.