Bărbat rămas fără mâini şi picioare inspiră un cântec creştin care ajunge în topurile muzicale

Membrii formaţiei creştine Mercy Me au explicat într-un interviu pentru reţeaua americană ABC întâmplarea care stă în spatele noului lor hit muzical „Say I Wont.”

Piesa care se află în prezent pe locul 7 în topul Billboard’s Hot Christian Songs este inspirată din povestea lui Gary Miracle, un prieten al cântăreţilor, care a suferit un şoc septic în decembrie 2019 care l-a dus foarte aproape de moarte. El a supravieţuit, însă doctorii au trebuit să-i amputeze toate cele 4 membre.

Gary însă nu a renunţat, şi a învăţat să meargă din nou cu ajutorul uneor proteze.

„Nu ştiu dacă aş fi avut aceeaşi perspectivă dacă aşa ceva mi s-ar fi întâmplat mie, aşa că urmărindu-i parcursul am fost extrem de încurajat,” a declarat chitaristul de la Mercy Me, Barry Graul.

Bart Millard solistul formaţiei Mercy Me a spus că „atitudinea lui Gary faţă de ce i s-a întâmplat este pur şi simplu incredibilă.”

Clipul melodiei prezintă imagini din viaţa lui Gary, atât de dinainte  cât şi de după ce membrele i-au fost amputate.

Gary Miracle a declarat pentru ABC că pentru el credinţa creştină a fost esenţială pentru a continua să menţină o perspectivă pozitivă asupra lucrurilor.

„Domnul dă şi El ia înapoi,” a spus Miracle. „El mi-a luar mâinile şi picioarele, însă cealalată parte a acelui verset [Iov 1:21] spune ‘Binecuvantat fie numele Domnului.’ Aşa că asta este calea pe care am ales să merg acum.”

Citește mai mult accesând următorul link: https://www.stiricrestine.ro/2021/04/18/barbat-ramas-fara-maini-si-picioare-inspira-un-cantec-crestin-care-ajunge-in-topurile-muzicale/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.