𝐏𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐮𝐥 “Î𝐦𝐛𝐫ăț𝐢șă𝐫𝐢 𝐟ă𝐫ă 𝐟𝐫𝐨𝐧𝐭𝐢𝐞𝐫𝐞”: « …Ș𝗶 𝗼 𝗷𝘂𝗰ă𝗿𝗶𝗲 𝗱𝗲 𝗽𝗹𝘂ș 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗳𝗶𝗲𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗹”(î𝗻𝘁𝗿𝗲 𝟮𝟱𝟬-𝟯𝟬𝟬 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗶)


Ne-am gândit care să fie piesa de rezistență pentru copiii cărora le vom oferi pachete cu ocazia sărbătorii Nașterii Domnului Isus Hristos?
Un pachet conține: o periuță de dinți, pastă de dinți, creioane colorate, pixuri, chipsuri, napolitane, diferite alte dulciuri, biscuiți și alte fructe de sezon perisabile, alături de pachet: banane, piersici sau licii.
Și am fost inspirați din mai multe direcții că ar trebui să le dăm câte un pluș, pe lângă alte lucruri pregătite în pachete. De ce?
(1) Pentru că sunt mai rezistenți ca jucăriile chinezești pe care le-am cumpărat anul trecut;
(2) Pentru că reprezintă diferite figurine și animale pe care copiii le vor aproape de ei, dar nu li se permite să le aibă în casă;
(3) Pentru că le pot ține aproape de ei: în pat, în geantă, în dulapul lor (dacă îl au);
(4) Pentru că pot fi îmbrățișate fără să se rănească copiii.
Pentru că nu am găsit plușuri noi decât foarte scumpe și nu existau în cantități mari (pentru 250-300 de copii), am cumpărat trei saci mari de plușuri second hand, care erau aduse din SUA.
Mai este încă un motiv. Prietenii noștri nu au mai fost așa sensibili ca altă dată la copiii malgași, indiferent că sunt pe stradă – în cartoane, în închisoare, în zona leprozeriei sau bolnavi în spital. Așa că a trebuit să ne adaptăm la posibilitățile noastre și la banii trimiși pentru lucrarea misionară de câțiva prieteni apropiați (din Ro, Esp, SUA și Canada), care ne-au oferit libertatea să îi folosim unde este nevoie.
Apoi a început procesul de selectare a lor, spălare, limpezire cu balsam (să miroasă frumos!), reparare – unde a fost cazul, pieptănare, un adevărat proces de aranjare și cosmetizare. Dar credem că se merită.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02FGYUCoNirW8ypfTg6vZyHzSzx4LjEfxSpuJGpBbTVAXzXu1qePPz1R9pH31AWPsRl&id=741175273

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la 𝐏𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐮𝐥 “Î𝐦𝐛𝐫ăț𝐢șă𝐫𝐢 𝐟ă𝐫ă 𝐟𝐫𝐨𝐧𝐭𝐢𝐞𝐫𝐞”: « …Ș𝗶 𝗼 𝗷𝘂𝗰ă𝗿𝗶𝗲 𝗱𝗲 𝗽𝗹𝘂ș 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗳𝗶𝗲𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗹”(î𝗻𝘁𝗿𝗲 𝟮𝟱𝟬-𝟯𝟬𝟬 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗶)

  1. Vă suntem a proape!

    Apreciază

Comentariile sunt închise.