Lupta pentru familii

Caz după caz, poveste după poveste, prezintă faptul că drepturile părinților sunt slăbite. Rolul părinților în creșterea copiilor e deteriorat. Autoritatea părinților e subminată.

Atacul asupra relației părinte-copil este un atac asupra familiei, acestei proiecții sociale de bază a societății, dovedită utilă pentru omenire și totodată un atac direct împotriva lui Dumnezeu întemeietorul familiei, acestei instituții de origine divină.

Toată aprecierea pentru miile de susținători ai familiei Furdui care, sâmbătă 26 noiembrie, au fost la Poarta Brandenburg pentru a denunța abuzurile Jugendamt Heidekreis împotriva copiilor și părinților Furdui.

*Protecţia Copilului din Germania a descoperit că familia Furdui merge săptămânal la biserică, făcându-li-se un profil de oameni „extrem de religioşi care nu le oferă copiilor acces la toate subiectele relevante din societate”. Prin urmare, pe 26 aprilie 2021, serviciul de protecție a copilului – Jugendamt – a intervenit abuziv și le-a luat toți cei 7 copii, cu vârste între 15 ani și 1 an.

Doamne, ajută! Doamne, dă izbândă! Psalmul 118:25

Bujeniță Daniel

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.