COMUNICAT

ANUNȚ IMPORTANT
Ieri, ca răspuns la mesajele mele despre semnul fiarei și metodele de dezinformare, intimidare și administrare în masă, așa cum sunt descrise în Cuvântul lui Dumnezeu și cum se pot vedea clar în aceste vremuri, postarea serviciului de seara a fost blocată și nu poate fi vizionată. Motivul invocat este că în cadrul transmisiei s-ar fi folosit secvențe video/audio în dreptul de proprietate al FIFA World Cup 2022, ceea ce este fals și ridicol. Au blocat și postarea ulterioară care cuprindea dezmințirea noastră!
De asemenea, website-ul Bisericii Elim a fost supus unor atacuri cibernetice extrem de agresive pe parcursul și după serviciul divin. Se pare că agenția de cenzură și încălcare a drepturilor elementare la exprimare funcționează “perfect”… inclusiv în Limba Română!
Pentru a viziona aceste mesaje va trebui să accesați direct pagina Bisericii Elim la www.elimro.com sau să le căutați pe YouTube pe canalele Bisericii Elim – Chicago sau Credo TV.
Mulțumim pentru înțelegere!

Cristian Ionescu

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.