Implică-te și tu!

Este nevoie de ajutorul tău în lucrarea Domnului din zona Murfatlar, Dobrogea.

Un microbuz cu 9 locuri ce va fi pus în slujba Domnului în sectorul nostru de lucrare, este una din cauzele pentru care familia noastră se roagă stăruitor, și avem nevoie de susținere în rugăciune și susținere materială de la frații din alte zonegeografice.

Prin harul Lui Dumnezeu, slujesc bisericii din Murfatlar din2018 când împreună cu soția, ne-am mutat din județul Caraș-Severin, (soția  Hunedoara), în Murfatlar, Constanța, astfel ne-am unit darurile de la Domnul pentru zona aceasta a Dobrogei.

Subzona lucrării noastre este compusă din 7 biserici foarte mici, dintre care două funcționează ca centre de misiune: la Independența și la Hârșova, județul Constanța, ambele fiind proiecte partenere programului AREA. (AlianțaRăspândirii Evangheliei Acasă)

Microbuzul ar ajuta atât transportul familiei noastre cât și al unor persoane ce nu au posibilitate să vină la programul săptămânal, vizite la bolnavi, deplasări la diferite conferințe, dar și în transportul de alimente în proiectul de ajutorare „Pâinea pe ape”.

Viziunea bisericii „Maranata” din care facem parte este, „să devină o biserică activă, care printr-un proces continuu de închinare, edificare, evanghelizare și împlinire socială să crească cantitativ și calitativ, și să aibă impact asupra oamenilor din oraș și din zonă în vederea lărgirii Împărăției lui Dumnezeu.”

Ca și familie, dorim ca prin punerea microbuzului la dispoziția Domnului să contribuim în parte la împlinirea acestei viziuni.

Cu duh de chibzuință și dorința de a fi buni administratori îndrăznim să credem că Domnul ne va da un microbuz foarte bun și fiabil pentru a evita reparațiile dese.

Costurile se ridică la aproximativ 12.000-15.000 euro, sumă peste puterile familiei noastre, DAR NU PESTE PUTERILE TRUPUILUI LUI HRISTOS. (Rom 8:32).

Te invităm să iei parte la lărgirea împărăției Domnului din Dobrogea.

Dacă dorești să te implici mai mult decât cu rugăciune, punem la dispoziție următoarele conturi: 

✓ RO35BTRL04604201P22865XX Euro

✓ RO60BTRL04601201P22865XX Ron

✓ Nume: Balcu Ioan

✓ Cod BIC/SWIFT: BTRLRO22

✓ Banca: Banca Transilvania

✓ Menționați: „Pentru microbuz.”

Dumnezeu să facă să sporiți din orice punct de vedere!

Dacă dorești să fii informat cu privire la acest motiv de rugăciune sau ai alte întrebări sau nelămuriri, te încurajăm să ne scrii la balcujohn@yahoo.com și vă putem informa când aceasta cauză este rezolvată.

Fam. Balcu (Ioan, Anda, Elisei, Elisabeta).

Vă mulțumim!

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Implică-te și tu!

  1. Dumnezeu să intervină!

Comentariile sunt închise.