Citești Biblia?

Este cartea ce mi-a schimbat viața. Nu am nici o teamă să afirm că este cea mai valoroasa carte de pe pământ -deoarece prin ea ne putem hotărî destinul veșnic…
Biblia este o carte UNICĂ, UNITARĂ și UNIVERSALĂ
Biblia este darul lui Dumnezeu pentru noi oamenii. Scrisă pe trei continente ( Asia, Africa, Europa) Biblia include o varietate de tipuri literare (istorie, lege, poezie, tratate, pilde, alegorie, profeție)
Biblia trebuie citita:
cu frică și temere de Domnul ( Ps. 111:10); Prov. 1:7)
– zilnic (Fap. 17:11)
– cu rugăciune (Ps. 119:18,34)
– cu băgare de seamă (1Tim. 4:13)
– cugetând la ea (Deut. 6:6)
– împlinind-o (Ios. 1:8)
Biblia este o carte credibilă. O dovedește:
-CONFIRMAREA arheologică
-CONSECVENȚA cuprinsului ei.
-CONFIRMAREA EXTERNA

Doamne ajuta-mă să CITESC, CRED, Promisiunile Bibliei!

„Cartea aceasta a legii să nu se depărteze de gura ta; cugetă asupra ei zi și noapte, căutând să faci tot ce este scris în ea; căci atunci vei izbîndi în toate lucrările tale, și atunci vei lucra cu înțelepciune”. (Iosua 1:8)

Este unul din versetele motivatoare în a citi Biblia … ce frumoase promisiuni și ce îndemn… Dacă vom cugeta asupra Cuvântului Domnului, atunci vom izbuti în toate lucrările noastre si vom lucra cu înțelepciune.

Este foarte bine ca fiecare să pună timp zilnic deoparte ca să citească Biblia conform unui plan. În felul acesta, în fiecare an, este citită Biblia în întregime. Este momentul sa incepeti chiar acum.

Cu dragoste, Ciprian Barsan

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.