Rugăciune pentru Misiune

Mexic, locul 43
Populația totală: 135.384.000
Populația creștină: 129.627.000
Religia principală: creștinism

De ce se află Mexic în clasamentul World Watch List 2022?
În Mexic, grupurile criminale se luptă pentru control teritorial. Creștinii sunt percepuți (pe drept) a fi împotriva operațiunilor criminale și împotriva violenței ceea ce îi poziționează sub un risc constant de a fi țintiți în vederea eliminării.

Cum este viața pentru creștini?
În comunitățile rurale indigene, oricine se întoarce de la credințele religioase tradiționale se poate confrunta cu respingerea și pedeapsa sub forma amenzilor, a pușcăriei și a dislocării forțate.

Cum ne putem uni în rugăciune cu frații și surorile noastre din Mexic?
Ziua 1: Să ne rugăm pentru credincioșii care au decizii dificile de luat atunci când se confruntă cu violență organizată în comunitățile lor. Să cerem lui Dumnezeu să le dea înțelepciune și curaj de a se purta într-un mod care Îl onorează pe Dumnezeu.
Ziua 2: Să cerem lui Dumnezeu să dea credincioșilor localnici curajul să-și păstreze credința chiar și când satele lor se întorc împotriva lor.
Ziua 3: Să ne rugăm pentru minți deschise în Mexic unde voci creștine discută despre probleme sociale. Să ne rugăm ca oamenii să asculte și să vină spre Dumnezeu.
Ziua 4: Să ne rugăm ca influența pozitivă a creștinilor și reacțiile demne de Cristos față de corupție să curme valul de persecuție.
Ziua 5: Să ne rugăm împreună cu pastorii și familiile lor întrucât ei sunt mereu țintiți. Să cerem lui Dumnezeu să îi protejeze pe ei și pe bisericile lor de intimidare și atacuri.
Ziua 6: Să ne rugăm împreună cu credincioșii care au fost dislocați din comunitățile lor din cauza credinței. Să ne rugăm ca ei să se poată restabilit repede și să experimenteze viața într-un mod nou.
Ziua 7: Să ne rugăm ca slava lui Dumnezeu să pătrundă peste tot în țară prin mărturia îndrăzneață a credincioșilor care iau cuvântul având standarde biblice. Fie ca Domnul să le dea cuvinte persuasive și cu har.

https://www.facebook.com/1455381658103688/posts/pfbid032uF1CzDtwRaY1Wzz4UqEDBgqLqnPkWKKs95GPGZ7WBRzo9EnEzSVFDQ1mTeTM2Nil/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.