Cu EL și-n mâna Lui este cel mai sigur loc din lume.

În Istanbul au murit șase oameni în urma unui atac terorist. Încă vreo opt persoane sunt în stare critică. Peste 80 de persoane au fost rănite.

O femeie din Siria a stat câteva ore pe o bancă, în cartierul Taksim, pe una dintre cele mai aglomerate bulevarde din Istanbul. Când a văzut că e mai aglomerat a pus bomba și a fugit! După câteva ore au prins-o! Era îmbrăcată cu o bluză pe care scrie New York. A declarat că face parte din organizația teroristă numită PKK. Cei de la PKK s-au dezis de acest atac terorist. Imediat după arestarea ei au mai fost arestați încă 47 de persoane. Femeia siriancă plănuia să fugă în Grecia sau urma să fie omorâtă spun sursele din presa turcă. Locuia în Istanbul având calitatea de refugiată. Guvernul turc o ajuta prin tot felul de programe guvernamentale.

Se nasc multe teorii în urma acestui atac drăcesc. La doar câteva minute de mers pe jos din locul incidentului există o biserică evanghelică păstorită de un prieten foarte apropiat. Am vorbit cu el. Nu există cuvinte pentru a descrie starea lui.

Printre cei decedați se află un tată cu fetița lui de trei anișori. Au ieșit la plimbare și au plecat în veșnicie. Alte două fete tinere au fost ucise și ele. O familie tânără, soț și soție, au fost uciși și ei lăsând în urma lor un copil orfan. Sângele lor să cadă asupra nemernicilor de teroriști.

Trăim într-o lume nebună, păcătoasă și imbecilă! Nu știu cât ne mai rabdă Dumnezeu, dar uite că o face. O face pentru că știe El de ce. EL are ultimul cuvânt. Până atunci să stăm lângă EL. Cu EL și-n mâna Lui este cel mai sigur loc din lume.

Sali Sabri

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.