COMUNICAT- Veritas

Anunț: Tranziție Veritas România

Vă anunțăm cu bucurie că Veritas România este pe mâini bune. De astăzi, eu, Ovidiu Țiprigan, am predat ștafeta de coordonare a lucrării echipei formate din Natanael Vidoni (training) și Dirk Slabbert (administrare).

Am făcut parte din echipa Veritas în ultimii 7 ani. Wow. V-am cunoscut pe mulți și a fost superb să stăm în jurul Scripturii. Fie că a fost vorba de grupe în România sau în alte țări, în română sau engleză, online sau fizic, pastori sau studenți, am încercat să mă investesc puțin, cât am putut, dar cu toată inima și toată dedicarea. A fost frumos!!!

Numai în perioada pandemiei am reușit să interacționez cu câteva sute de persoane, iar Dumnezeu și-a arătat credincioșia și binecuvântarea pe tot parcursul.

Sunt momente când ai tot felul de planuri în inimă, dar tot amâni până să vină momentul potrivit. Acum e momentul potrivit pentru prioritățile la care mă gândesc de câțiva ani. La ele se adaugă și dorința de a continua pregătirea academică plus alte proiecte, cursuri, studii, idei pe care vi le voi prezenta și vouă pe altă platformă începând cu 2023.

Viitorul vine cu multe oportunități și pentru Veritas România. Vor începe grupe noi atât în online, cât și fizic, acum că pandemia e de domeniul trecutului. Veți rămâne informați de noile proiecte prin intermediul social media.

Natanael a intrat prima dată în contact cu cursurile Veritas tot acum 7 ani. A absolvit și facultatea de teologie, iar acum urmează cursurile de masterat. De 2 ani de zile face parte și din stafful Veritas România, a predat cursuri atât fizic, cât și online, iar acum Dumnezeu îl cheamă să ducă mai departe, alături de alți facilitatori, această lucrare minunată.

Dirk este sud african, un om cu inimă mare, s-a mutat în România din acest an și are o experiență de peste 20 de ani în ce înseamnă dezvoltarea Veritas în continentul african. Dumnezeu l-a adus în România și credem că va avea un aport frumos în partea administrativă a lucrării.

Succes și Dumnezeu să vă binecuvinteze! Continuăm să slujim în acceași Împărăție, chiar dacă pe platforme diferite, și abia aștept să colaborăm în continuare, ori de câte ori vom avea ocazia.

Cu drag,

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid025DTgQM8fynvhUViyUfyqT9nLjhBy9XMAtgYZrAw1F3f7ADWsc443XkTUBX3aJ2KHl&id=179283172267710Ovidiu Țiprigan

Acest articol a fost publicat în COMUNICATE și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.