Aniversare: nouă ani de Namibia


În luna octombrie 2022 s–au împlinit nouă ani de când ne aflăm pe termen lung în Namibia. Am avut multe momente de cumpănă în acești ani dar cea mai mare lecție pe care am învățat–o a fost confirmarea cuvintelor din Matei 28:20b; iată că El a fost cu noi în toate zilele timp de nouă ani. Chiar și în acele zile de îndoială, de întrebări, de frământări, de îngrijorări… Cu această ocazie vrem să mulțumim tuturor acelora care au fost alături de noi cu credincioșie încă din anii de început. Fără susținerea dumneavoastră constantă noi nu am putea fi aici și ne rugăm ca Domnul să vă păzească și să se îngrijească de nevoile voastre zilnice.

Despre noi
Absolvenți ai Centrului de Studii Transculturale, slujim pe termen lung în Namibia începând din anul 2013, trimiși de Biserica Penticostală Filadelfia din Oradea. Copiii noștri, Luca (2015) și Tania (2017), s-au născut în Namibia. Ne implicăm în educație creștină, predicare/învățare și plantare de biserici.

Noutăți din familie
La noi se încheie un nou an școlar în luna noiembrie. Luca încheie clasa a II-a, iar Tania a fost în ultimul an de grădiniță.
Pentru ei “acasă” e Namibia, dar ne întreabă adesea când plecăm în România. S-au făcut trei ani de când avem parte doar de îmbrățișări virtuale din partea celor dragi.

Pentru a citi întreaga scrisoare de informare vă invităm să accesați: https://www.apme.ro/marturii-din-namibia/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.