Egalitatea de gen


Odată cu apariția acestui manual, care pretinde că vine în ajutorul profesorilor, discuțiile pe această temă s-au intensificat. Fără a intra acum în alte dezbateri, și fără a discuta aici unde stăm din punct de vedere legislativ, vreau să fac celor interesați câteva recomandări:

  1. Nu distribuiți materialele lor. Lăsați-i să și le răspândească ei, cei interesați. Au suficiente resurse și canale de comunicare. Distribuiți materialele celor care arată cu competență unde sunt problemele legale și morale ale acestui manual.
  2. Împliniți-vă rolul de părinte. Dumnezeu vă oferă ajutorul necesar creșterii copiilor și vă va cere socoteală de așezarea Adevărului în mintea copiilor. Nu vă lăsați excluși din educația școlară a copiilor. Discutați cu profesorii și cu diriginții, pentru a ști ce materii fac copiii voștri și ce cuprind materiile respective.
  3. Apreciați școlile creștine. Mulțumiți lui Dumnezeu pentru fiecare școală care funcționează pe principii creștine. Apreciați-i și susțineți-i pe toți cei implicați. Rugați-vă și implicați-vă să se deschidă și alte școli în care comportamentul celor implicați să se inspire de la Marele Învățător, iar predarea materiilor să se facă pe principii creștine.
  4. Intensificați lupta spirituală. Ceea ce se întâmplă acum este un rezultat al atacurilor celui rău, dar și al „adormirii” creștinilor. Conducătorii duhovnicești, bunicii, părinții și toți creștinii, în general, ar trebui să ceară îndurare de la Dumnezeu. Numai împreună cu El putem stăvili atacurile celui rău asupra copiilor și nepoților noștri.
  5. Susțineți avocații și juriștii creștini. Încurajați-i, rugați-vă pentru ei, cereți discernământ, curaj și tot ce este necesar pentru a ne ajuta, atât în prevenire, cât și în reparare.
  6. Încurajați media creștină. Mulțumiți Domnului pentru toți cei care ne ajută să cunoaștem mai bine Voia Creatorului. Susțineți-i și rugați-i să producă emisiuni folositoare bunicilor, părinților, profesorilor, tinerilor, copiilor etc.
  7. Nu vă panicați. Dumnezeu este în continuare pe tronul istoriei. El continuă să iubească oamenii și să îi ajute pe toți care Îi cer sincer ajutorul. Fiecare generație a avut provocările ei, dar copiii lui Dumnezeu au fost mereu în tabăra celor învingători.

Viorel Iuga

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Egalitatea de gen

  1. Pingback: Viorel Iuga: Egalitatea de gen – CrestinTotal.ro

  2. Pingback: Viorel Iuga: Egalitatea de gen - Biserica Crestina Adonai

Comentariile sunt închise.