COMUNICAT

Stimați frați păstori,
Fiți binecuvântați cu harul și pacea Domnului pe care vi le dorim înmulțite familiilor și bisericilor pe care le slujiți! 2 Petru 1:2

Așa după cum știți, în data de 8 Noiembrie au loc în Statele Unite alegeri la nivel local și național, în special alegeri pentru Senatul și Camera Reprezentanților din Congres.

Având în vedere politica agresivă anti-viață, anti-familie, anti-moralitate și anti-biserică a aripii liberal-progresiste-globaliste a societății, foarte bine reprezentată în guvernul SUA, este de o importanță crucială ca toate blocurile electorale conservatoare să se mobilizeze exemplar și să învingă aceste forțe malefice.

De aceea, în Duminica următoare, vă rugăm să anuntați în toate bisericile Uniunii o zi de post și rugăciune pentru Luni, 7 Noiembrie. De asemenea, insistați ca toți membrii comunităților noastre să participe la vot în data de 8 Noiembrie dacă nu au făcut-o anticipat.
În fine, afirmați importanța de a vota pe criterii care țin de crezul și valorile noastre creștine-biblice și nu pe considerente socio-economice sau alte interese.

“Încolo, fraţilor, rugaţi-vă pentru noi ca Cuvântul Domnului să se răspândească și să fie proslăvit, cum este la voi, și să fim izbăviţi de oamenii nechibzuiţi și răi, căci nu toţi au credinţa.
Credincios este Domnul: El vă va întări și vă va păzi de cel rău.” 2 Tesaloniceni 3:1-3

Vă mulțumim și apreciem colaborarea dumneavoastră!

Conducerea Uniunii Bisericilor Penticostale Române din SUA și Canada

Sursa: https://www.facebook.com/100001751122451/posts/pfbid022pRtZpm4ZyaHL8JQpSkLS66oraTV1FvjBG7mJFM24xu8YAZHNQi4rLNBtjbg2HW4l/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.