Serviciu divin de trimitere în misiune

„Și cum vor auzi despre El fără propovăduitor? Și cum vor propovădui, dacă nu sunt trimiși?” Romani 10:14-15

Biserica „Maranata” din orașul Murfatlar, județul Constanța, este biserica în care sora Ileana-Ina Kopjar (fostă Hrișcă) l-a slujit pe Domnul din copilărie. S-a botezat în apă în anul 1996, iar la data de 30 aprilie 2022, tot în această biserică, s-a căsătorit cu Christian Kopjar, misionar german care a slujit Domnului în Africa din anul 2006.

Deși cunoscută ca și director executiv al Centrului Român de Studii Transculturale (CRST), în biserica locală sora Ina a recitat poezii, a cântat în diferite grupuri, dar și individual, a tradus predicatori, a lucrat cu tinerii, cu adolescenții, a condus grupul de laudă și închinare, a coordonat proiecte de ajutorare, a mers în evanghelizări pe sate, iar din anul 2010 a adus motivare la rugăciunea pentru misiune.

Când erau prezentați misionarii pentru care biserica se ruga, pastorul bisericii, fratele Iordachi Maricel, privea cu admirație către alte biserici care au trimis misionari și nădăjduia că Dumnezeu va aduce momentul în care în calendarul Agenției Penticostale de Misiune Externă (APME) vor apărea și misionari trimiși de către biserica păstorită de dumnealui. Acest vis s-a îndeplinit în ziua de 16 octombrie 2022 când biserica „Maranata” din Murfatlar a găzduit prima slujbă de trimitere pe câmpul de misiune, nu doar a unui membru din biserică, ci, iată, a unei familii: Christian și Ina Kopjar.

Pentru mai multe detalii vă invităm să accesați:
https://www.apme.ro/serviciu-divin-de-trimitere-in-misiune/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.