Petrică Huțuțui : DE LA SPITAL, ACASĂDE LA SPITAL, ACASĂ

După o vreme îndelungată, petrecută în două spitale din zone diferite, cu momente la un pas de veșnicie, la ATI, săli de operații și secții de chirurgie, mă bucur cu familia și prietenii de clipa întoarcerii acasă.

În acest timp am învățat că prietenul neobosit, specialistul suprem, Tatăl nostru care ne stă aproape chiar și în cuptorul fierbinte este Domnul Isus.

Că VIAȚA sănătoasă este cel mai mare dar nemeritat pe care l-am primit de la Dumnezeu.

Că există situații în viață prin care intrăm doar noi și Dumnezeu, fără susținători. Dar El face minuni și astăzi!

Am învățat cât de mare binecuvântare este ca la momente grele să avem familia unită în jurul nostru.

Am învățat că sistemul medical de la doctori la brancardieri, merită respectul nostru necondiționat, chiar dacă există și minusuri. Sunt oameni onorabili.

Am învățat că trebuie să am respect pentru dragostea dumneavoastră, a prietenilor de pretutindeni, care ați fost solidari, ați donat sânge, v-ați rugat sau ați transmis un cuvânt de încurajare.

Am învățat cât de folositoare este răbdarea în vreme de criză și cât de bine este să asculți în tăcere.

Am învățat că în fiecare clipă trebuie să fim pregătiți pentru plecarea de pe acest pământ. În trecerea prin viață există ceva mai important decât moartea.

Am învățat că nu trebuie să mai privesc în urmă la experiențele trăite în spital, să nu mai gândesc la aparatura din dotare și viața tristă de acolo.

Am învățat să privesc înainte. De aceea doresc să văd copii jucându-se, oameni cântând în Biserică imnuri creștine, închinându-se, bucurându-se, proclamând Evanghelia, iar eu confundându-mă cu ei.

„Fac un singur lucru: uitând ce este în urma mea și aruncându‑mă spre ce este înainte, alerg spre țintă, către premiul chemării cerești a lui Dumnezeu în Hristos Isus.” Filipeni‬ ‭3:13-14‬ ‭EDCR‬‬

Toate acestea dar și altele, ne-au fost predate în școala răbdării. Deocamdată avem mii de motive să ne bucurăm. Dumnezeu face minuni!

Vă încurajez, fiți mulțumitori, prețuiți viața și în mod special pe Dumnezeu, dătătorul vieții. Vegheați la sănătatea personală și la pericolele care pot apărea! Dar nu uitați de suflet!

Fiți sănătoși!

V Ă I U B E S C !

Petrică Huțuțui

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Petrică Huțuțui : DE LA SPITAL, ACASĂDE LA SPITAL, ACASĂ

  1. Valeria Iancu spune:

    A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

Comentariile sunt închise.