❓Ce-ți cumperi de Halloween?„Toţi cei ce şedeau în sobor s-au uitat ţintă la Ştefan,şi faţa lui li s-a arătat ca o faţă de înger.” – Faptele apostolilor 6:15

❌ Un american și-a decorat casa și curtea de Halloween în așa hal încât vecinii au chemat poliția. Mai multe păpuși care semănau cu oameni uciși într-un stil barbar erau așezate prin curte și 24 de litri de sânge fals era împrăștiat peste tot. Ofițerii l-au felicitat pentru ingeniozitate. Degradarea morală a lumii a ajuns în așa fel încât ești felicitat pentru prostie.

📛 Dacă nu ai făcut niciodată vreo crimă, Halloween îți dă ocazia să simulezi o scenă de acest fel fără să iei amendă. Dacă îți plac păianjenii, zvârcolacii și îți plac tare mult dracii în tot timpul anului, Halloween e o zi în care îți poți face poză cu ei. Dacă toată viața porți măști, Halloween e o ocazie unică în care poți să-ți urli în gura mare nebunia.

❗️Nu știu dacă era 31 Octombrie când demonii din oameni au urlat la Ștefan pentru că le predica adevărul. Demonii nu suportă Biblia și nici pe cel care o predică și o trăiește.

😇 Avea Ștefan față de înger când predica. Era Duhul Sfânt care îl însoțea și îi dădea îndrăzneală în fața celor cu pietre în buzunare.

🪨 Când nu au mai suportat predica, l-au scos afară. Și au început să dea cu pietrele în el. Asta știu ei să facă cel mai bine. Să lovească. Ce bine seamănă mulți din ziua de azi pe ei…

❓Noi trebuie să semănăm cu îngerii, nu cu demonii. Demonii poartă măști ca să te sperie. Nu te sperii când îți spune că te iubește și apoi te înșeală? Când te lingușește în față și apoi te bârfește pe la spate? Când se jură că spune adevărul mințind? Te sperii nu de fapta lui, cât de caracterul duplicitar ce ți-a fost dat să îl descoperi.

🗣 Mai demult era o vorbă: „l-am prins cu minciuna!”. Azi așa rar se mai spune adevărul încât în curând vom auzi: “l-am prins cu adevărul!”.

✨ Demonii nu au nevoie de aripi. Spre iad nu se zboară. Lucifer nu a zburat din cer, ci a căzut de acolo. A fost doborât, aruncat, înlăturat. (Isaia 14:12)

💫 Îngerii au aripi. Cei care seamănă cu ei ajung repede unde e nevoie de o faptă bună. Trimit imediat o încurajare la mii de kilometri distanță. Sunt gata să te protejeze cu „aripile lor”. Să te apere în fața bârfitorilor, să lupte pentru tine în post și rugăciune.

🙏🏻 Pe Lazăr, când a murit, l-au așteptat Îngerii.

„Cu vremea, săracul a murit şi a fost dus de îngeriîn sânul lui Avraam. A murit şi bogatul şi l-au îngropat.”Luca 16:22

⚰️ Despre bogatul zgârcit nu spune nimic. Că atunci când nu te așteaptă îngerii, se subînțelege cine te ia în primire. Fiecare păcat din om are în spate un demon. Dacă ai ascultat de sfaturile demonilor toată viață, e clar că ei te așteaptă să te „felicite” la final.

📌 Poate că ar fi timpul să aruncăm măștile. În loc de fățărnicie, să luăm aripile sincerității.

🤍 Cerul e plin de aripi. Pentru cei gata de sacrificiu și de misiuni care vin direct de la Dumnezeu. Care vor să alerge mai repede. Că nu mai e timp de pierdut.

🦋 Fă-ți rost de ele acum. Sfințenia, sinceritatea, adevărul, bunătatea. Și multe altele asemenea lor.

❕O să ai nevoie de ele curând.

„El va trimite pe îngerii Săi cu trâmbiţa răsunătoareşi vor aduna pe aleşii Lui din cele patru vânturi,de la o margine a cerurilor până la cealaltă.”Matei 24:31

❓Ce-mi cumpăr de Halloween?

🤍 Niște… aripi.

🙏🏻 Fă și tu la fel!

———————————————-

📝 Scriu în fiecare zi un mesaj pentru suflet aici: devotional.cristiboariu.com!

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.