O inimă ÎMPIETRITĂ

La nivel mondial, bolile de inimă constituie principala cauză de deces. Iatā câteva dintre ele: abcesul cardiac, anevrismul aortei, angina, aortita, aritmia, artiopatia, ateroscleroza, atrezia, aplazia, amiloidoza, lista putând continua cu înca vreo 146 de boli care netratate duc la moarte. Din punct de vedere spiritual exista o boalā de inimā cumplitā, care netratatā la timp duce la moarte, o moarte cumplitā. Aceastā boalā este numitā în Scripturā : ÎMPIETRIRE.

Când ai inima impietritā nu întelegi MESAJUL pe care Dumnezeu vrea sa ti-l transmitā, chiar daca acest mesaj este clar, concret, corect, concis. Împietriti, nu vor de fapt sa asculte ceea ce Dumnezeu transmite, nu dau doi bani pe mesaj sau mesager.

„Isus a înţeles lucrul acesta şi le-a zis: „Pentru ce vă gândiţi că n-aveţi pâini? Tot nu pricepeţi şi tot nu înţelegeţi? Aveţi inima împietritā ” Marcu 8:17

Cānd inima îti este împietritā nu intelegi MINUNILE pe care Dumnezeu le sāvârseste pentru tine.

„… căci nu înţeleseseră minunea cu pâinile, fiindcă le era inima împietritā.” Marcu. 6:52 

Vezi, te miri, aplauzi, te emotionezi putin, asta în cel mai fericit caz ca apoi se asterne peste tot uitatea. Alti mai împietriti, cautā explicati logice, rationale, iar când minunea este „prea” evidentā, aleg sa atace cu înversunare: Modul, Motivul, Manifestarea celui vindecat, Marturia.

Inima împietritā duce inevitabil la MOARTE familiei. 

„Isus le-a zis: „Din pricina împietririi inimii voastre v-a scris Moise porunca aceasta.” Marcu 10:5

Divortul, despartirile, durerea cumplitā cauzatā de ruperea legāmântului sacru al cāsātorie, au la baza, în esentā o cauzā primarā: inima împietritā! Insensibilitatea, iubirile „interzise” , ironia, irascibilitatea toate sunt doar efecte ale unei inimi împietrite. Moartea familiei, este un fenomen ce din nefericire, a devenit o normalitate, ceva banal, ce nu mai mirā pe nimeni!

Dragul meu cititor, INIMA CURATĀ este o conditie pentru a-l vedea pe Dumnezeu (Mat. 5:3), iar dacā Dumnezeu este COMOARA NOASTRA (Mat.6:21), inima noatrā va pregātitā sā primeascā CUVÂNTUL (Mat.13)!

Pāzeste-ti deci inima! De ce? Rāspunsul îl gāsim în Matei 15:19 : „Fiindcă din inimă ies gânduri rele, ucideri, adultere, curvii, hoţii, mărturii false, blasfemii;”

Dacā ai probleme cu inima, vino azi la Domnul care este SINGURUL SPECIALIST ÎN MINUNI!

Cu dragoste, 

Ciprian Bârsan

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la O inimă ÎMPIETRITĂ

  1. Dumnezeu să vindece inimile noastre!

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.