Ștefan Pandelică are nevoie de sprijinul nostru!

Ștefănuț este copilul unor prieteni pe care îi cunosc de aproape 20 de ani. Cu Florin, tatăl lui Ștefan, am slujit preț de câțiva ani în aceeași biserică ulterior drumurile noastre intersectându-se la Institutul Teologic. O perioadă de timp am fost chiar vecini de cartier de multe ori întâlnindu-i frumoasa familie la plimbările de seară. Necazul însă nu ține cont de cât de credincios ești și nici dacă poți duce sau nu o astfel de încercare ce a lovit familia Pandelică!

Ștefănuț, mezinul familiei, a fost diagnosticat pe 6 ianuarie anul acesta cu hepatoblastom epitelial stadiul 4, în limbajul comun – !!! cancer la ficat !!! – un diagnostic ce face ca pământul să-ți fugă de sub picioare, sufletul să fie cuprins de durere și tulburare, inima să fie cât un purice iar lacrimile să nu mai contenească să inunde obrajii!

La scurt timp a început tratamentul cu citostatice la Spitalul Marie Curie unde medicii au făcut tot posibilul pentru a-i îmbunătăți starea de sănătate însă…fară rezultate care să ofere speranțe. Dimpotrivă … boala a evoluat și tumora de la ficat a migrat înspre plămâni unde a dezvoltat multiple metastaze pulmonare!

După opt luni de spitalizare în Romania, cadrele medicale au spus că Ștefan nu răspunde la tratament și șansele lui să supraviețuiască sunt minime dar îi sfătuiesc să meargă în Turcia la spitalul ”Medical Park Istanbul” unde se afla deja de mai bine de trei săptămâni așteptând rezultatele tomografice pentru a vedea care este evoluția tumorii de la ficat dar și a metastazelor de la plămâni în urma curelor de chimioterapie prin care a trecut Ștefănuț de când a ajuns în Turcia. Medicii de aici au spus că există șanse ca Ștefan să învingă boala însă are nevoie de intervenție chirurgicală și tratament – costuri ce se ridică la peste 66.500 euro, bani de care familia Pandelică nu dispune.

Împreună însă putem ajuta ca Ștefănuț să trăiască! Putem lupta alături de el și familia lui donând dar mai ales rugându-ne ca Domnul Isus să lase Viață și Vindecare în dreptul lui!
EL POATE!

”O faptă bună este precum un clopot care cheamă oamenii la închinare.”

Asociația NOEL s-a implicat în aceasta strângere de fonduri pentru Ștefan. Mai jos aveți toate modalitățile prin care putem să venim – ᴄᴏɴᴄʀᴇᴛ – în sprijinul familiei Pandelică făcând tot ce este posibil pentru a salva viața lui Ștefan!

Alexandra Pandelică (mama lui Ștefan): Se poate dona pentru micuțul nostru prin oricare dintre metodele de mai jos cu mențiunea ȘTEFAN

Conturi bancare:
Lei: RO33BTRLRONCRT0532233601
Euro: RO80BTRLEURCRT0532233601
Swift/BIC: BTRLRO22 Beneficiar: Asociatia Noel

Donatii cu cardul prin Facebook https://www.facebook.com/donate/1069398987088117/
Paypal: paypal.me/asociatiaNoel
Donații cu cardul: https://asociatianoel.ro/donatii/
Revolut: 0771112695 user @renatavbp1 revolut.me/renatavbp1
BT Pay: 0752076131
Wise: asociatianoel.ro/donatii/wise
Sponsorizări firme: https://asociatianoel.ro/…/sponsorizare-redirectionare…/

Sursa: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02JsyraU21jeS83s5kDQ52bXNuxwwVyB5YQFmBTLA4FCdbZWZCRxskPk5rMoXoKPaTl&id=100000482993310

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Ștefan Pandelică are nevoie de sprijinul nostru!

  1. Pingback: Ștefan Pandelică are nevoie de sprijinul nostru! - Biserica Crestina Adonai

  2. Pingback: Ștefan Pandelică are nevoie de sprijinul nostru! – CrestinTotal.ro

Comentariile sunt închise.