Eveniment

Zi specială azi, consacrată apologeticii creștine, la Liceul Teologic Penticostal “Emanuel” și Centrul Creștin “Emanuel” București.

La invitația pastorului Ioan Bochian și a subsemnatului, am fost vizitați de domnul Dr. Caius Obeada (cadru medical și apologet creștin, directorul Reasonable Faith pentru Romania si a Institutului de Apologetică Vox Dei din S.U.A., aflat într-un turneu apologetic in România) și a dnei Maria Buturuga (bibliograf la Biblioteca Academiei Române din București și absolventă a programului de apologetică oferit de I. A. Vox Dei).

Cei doi distinși oaspeți le-au vorbit elevilor în cadrul programului special de Capelă despre temelia tare a credinței creștine, apoi au vizitat baza materială a Liceului Teologic Penticostal “Emanuel” și au avut o întâlnire de protocol cu Directoarea LTPE, dna prof. Nicoleta Ilas.

Vizita s-a terminat cu un prânz tradițional românesc, oferit de Centrul Creștin “Emanuel” București, prânz la care am discutat și pus bazele unor foarte promițătoare proiecte de viitor.

Ciprian Gheorghe Luca

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.