Rugăciune pentru Misiune

Grupuri etnice neatinse cu Evanghelia

Conform Joshua Project, din cele 17.431 de grupuri etnice existente, 7.399 sunt încă neatinse cu Evanghelia (3,28 miliarde de oameni).

Viziunea APME este de asista Biserica în împlinirea Marii Trimiteri. Ne dorim ca Evanghelia să ajungă până la marginile pământului și în mod special la aceste grupuri, în generația noastră. De aceea vă provocăm să vă rugați acum pentru grupul etnic prezentat mai jos și dacă Domnul vă pune pe inimă chiar să îl adoptați și să vă rugați constant pentru acest grup.

Grupul etnic: Brahmin Hill
Țara: Nepal
Populație: 3.645.000
Biblia: tradusă complet
Religia principală: hinduism
Stare: neevanghelizați
Aderență creștină: 0,00 %
Evanghelici: nu se cunosc

Brahminii Hill locuiesc în dealurile din zona centrală a țării. Unele sate ale lor se află chiar la altitudini de 3000 m. Ei vorbesc nepali, limba oficială a țării. Trăiesc în case cu pereți de piatră sau cărămizi de pământ. Nu se cunosc creștini între ei. Domnul să dărâme întăriturile spirituale și să pătrundă în mijlocul lor cu lumina Sa, să li se descopere prin vise și vedenii și să-i aducă la mântuirea prin Isus Hristos.

https://www.facebook.com/1455381658103688/posts/pfbid02jwg5v16a4fFHAhmeqPwmdyCARMdwHsCLQAikQiTVs3WXgtjszP3XdaQob7xvo3r3l/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.