Rugăciune pentru Misiune

Cuba
Populația totală: 11.500.000
Populația creștină: 7.127.000
Religia principală: creștinism

Persecuția din Cuba a continuat să se înrăutățească. Anul trecut, Cuba a fost cu puțin în afara primelor 50 de țări cu cea mai mare persecuție din lume. Urcarea continuă este rezultatul măsurilor restrictive împotriva bisericilor.

Pentru creștinii din Cuba, viața este dictată de controlul guvernului comunist. Așa că, atunci când liderii bisericii sau alți creștini critică regimul întâmpină o gamă largă de consecințe dificile: arestări, închiderea de biserici și de afaceri, hărțuire din partea guvernului și chiar condamnări la închisoare.

Criza Covid-19 a fost folosită ca pretext pentru a împiedica activitățile bisericii și ale comunității, pentru a monitoriza liderii bisericii, pentru a aresta arbitrat, pentru a confisca proprietatea privată și a impune taxe nemotivat de mari.

Cum ne putem uni în rugăciune cu frații și surorile noastre din Cuba?
Ziua 1: Dumnezeu să aducă schimbare în peisajul politic al Cubei astfel încât libertatea religioasă să fie onorată.
Ziua 2: Să ne rugăm pentru rezistență și înțelepciune pentru liderii bisericii pe măsură ce congregațiile continuă să se închine lui Dumnezeu împreună în ciuda tuturor restricțiilor puse pe umerii lor.
Ziua 3: Să ne rugăm pentru bisericile noi ca să le fie permis să se înregistreze și să funcționeze legal.
Ziua 4: Dumnezeu să îi binecuvânteze pe toți pastorii care au chemarea de a planta noi biserici într-un mediu ostil.
Ziua 5: Dumnezeu să protejeze copiii liderilor de biserică a căror credință și nume de familie îi fac vulnerabili în fața persecuției.
Ziua 6: Dumnezeu să aducă oportunități pentru misionari de a sluji biserica persecutată din Cuba.
Ziua 7: Să ne rugăm pentru credincioșii persecutați din Cuba ca să simtă și să cunoască adevărul că ei sunt „mai mult decât biruitori, prin Acela care ne-a iubit.”

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02P8aCbjp7bc9QEVWfVN9a2AEyvUdN9i25cpHtHFQpRpFJAGmhr6npZuccMcaBAVe4l&id=1455381658103688&sfnsn=mo

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.