Ce am învățat de la acest trandafir.

Acest trandafir avea decât câteva frunze uscate care abea se mai țineau în viată. Când a sosit timpul să ne mutam , am hotărât să-i mai dăm o șansa așa că l-am luat cu noi sperând că se va îmbunătății starea lui.

După ceva timp de când sosisem la noua locuință , Ne-am gândit să-l plantăm in pământ cu speranța ca îsi va reveni.

Treceau zilele, si zilnic primea doza de apa necesara , pe lânga nutrienți pe care pamantul îi dădea si pe langa soarele care zilnic îl incălzea.

Rezultatul a fost unul uimitor , a inceput să inverzească din nou si nu dupa mult timp, primul rod ! Acest frumos trandafir plin de viață a reușit să sfideze destinul care era aproape hotărât ! Însă cineva a hotărât să-i mai dea o șansă!

De câte ori a facut Dumnezeu si cu noi asa ! S-a ocupat special de noi ca atunci când ne zbăteam în tumultul acestei vieți să căpătăm frumusețe din frumusețea Lui si Lumină din Lumina Lui !
Mai Lasă-l.. poate acest an va aduce rod !

La fel cum trandafirul a prins viață din nutrienții primiți din pămant si din apa pe care o primea zilnic, tot asa si noi primim putere , viata si strălucire atunci când suntem adăpați din Izvorul Vietii – Isus Hristos

Dacă simți că ești aproape mort si uscat , poți primii din nou viată iar mediul prin care vei primii nutrienții si apa necesara este rugaciunea .

Rugăciunea este canalul prin care vei primii cele mai mari binecuvantări, rugăciunea este respirația sufletului
Rugăciunea este vindecarea rănilor și a durerilor prin care treci .

Adapă-te din Izvorul vietii si vei căpăta din nou culoare și frumusețe pentru Eternitate .

Cântarea Cântărilor 2:12 Se arată florile pe câmp, a venit vremea cântării și se aude glasul turturelei în câmpiile noastre.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0BzNq9JfcBk2tuYpZUr8z6CorG1uWZvymdYAqYzxesmxxGSbrtxz7St38NY66TjDVl&id=100030460462656

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.