Rugăciune pentru Misiune

Grupuri etnice neatinse cu Evanghelia
Conform Joshua Project, din cele 17.431 de grupuri etnice existente, 7.399 sunt încă neatinse cu Evanghelia (3,28 miliarde de oameni).
Viziunea APME este de asista Biserica în împlinirea Marii Trimiteri. Ne dorim ca Evanghelia să ajungă până la marginile pământului și în mod special la aceste grupuri, în generația noastră. De aceea vă provocăm să vă rugați acum pentru grupul etnic prezentat mai jos și dacă Domnul vă pune pe inimă chiar să îl adoptați și să vă rugați constant pentru acest grup.

Grupul etnic: Munji
Țara: Afganistan
Populație: 7.100
Biblia: nu se cunoaște dacă există traduceri
Religia principală: islam
Stare: neevanghelizați
Aderență creștină: 0,00%
Evanghelici: 0,00%

Poporul Munji locuiește în nord-estul Afganistanului, în văile Munjan și Mamalgha. Aceste zone sunt foarte izolate și separate de o trecătoare montană. Unii din poporul Munji au emigrat către Pakistan și așteaptă vremuri mai pașnice pentru a se putea întoarce acasă.
Munji sunt musulmani și nu există resurse creștine în limba lor. Orice resursă creștină e nevoie să fie prezentată prin mijloace orale precum muzica, scenetele, înregistrări audio sau filmul „Isus”. Mai mult nu se cunosc creștini care să lucreze în mijlocul lor sau să aibă pe inimă evanghelizarea acestui popor.

Dumnezeu să ridice creștini care să fie gata să stea în spărtură pentru acest popor în rugăciune și în evanghelizarea acestora!

https://www.facebook.com/1455381658103688/posts/pfbid0aGsrLB31vMvBVSU92SxrYFNzDRz4fWXxEYxZjt5KUmb41UWzMKp9NyTph2uCxJYKl/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.