Rugăciune pentru Misiune

Oman
Populația totală: 5.270.000
Populația creștină: 190.000
Religia principală: islam

În Oman, când un om părăsește islamul, prin lege el pierde automat custodia copiilor. În 2021, guvernul omanez a intensificat monitorizarea creștinilor și a activităților lor, punând creștinii, în special convertiții de la islam, sub o mai mare presiune și catapultând țara cu opt locuri mai sus față de anul precedent în lista țărilor cu cea mai mare persecuție. În plus, violența a crescut întrucât mai mulți creștini au fost forțați să părăsească țara.

Cum ne putem uni în rugăciune cu frații și surorile noastre din Oman?
Ziua 1: În Oman, frica este o barieră în calea creșterii bisericii. Există frica că cei care se îndoiesc de islam nu vor putea intra în rai. Dumnezeu să rupă orice legătură a fricii.
Ziua 2: Dumnezeu să binecuvânteze convertiții de la islam care riscă totul pentru a-L urma pe Cristos în Oman. Să ne rugăm pentru siguranța și pentru mijloacele lor de trai.
Ziua 3: Dumnezeu să aducă alți credincioși în calea celor care se convertesc de la islam care să-i ajute să crească în credință.
Ziua 4: Să ne rugăm pentru femeile necăsătorite ale căror familii le presează să se căsătorească cu un bărbat musulman pentru a le forța să se întoarcă la islam.
Ziua 5: Să cerem lui Dumnezeu să mângâie creștinii din Oman care sunt singuri sau care își trăiesc viața cu mari riscuri din cauza credinței lor.
Ziua 6: Atât de mulți creștini din Oman vin din alte țări și trăiesc și lucrează ca muncitori emigranți. Să ne rugăm ca acești credincioși să găsească o comunitate de credincioși.
Ziua 7: Dumnezeu să schimbe inimile sultanului și a altor lideri din Oman. Dumnezeu poate să facă ceva, inclusiv atingerea liderilor puternici ai Omanului cu speranța Evangheliei.

https://www.facebook.com/1455381658103688/posts/pfbid02VJn7HNaz6R7r81zm8pDaP85VwpppLuMMR2dSg5GUdMpQrp1Arg5ZkbWDKgridW9Ul/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.