Profesor Dr. Otniel Ioan Bunaciu, primul baptist român vicepreședinte al Alianței Mondiale Baptiste

Cu acest articol despre Dr. Otniel Ioan Bunaciu, primul baptist român vicepreședinte al Alianței Mondiale Baptiste, se încheie prezentarea Congreselor și președinților Alianței.

Lucrarea însă merge mai departe și cu ajutorul lui Dumnezeu vreau să concretizez articolele despre Congresele Mondiale, vezi AICI, într-o carte care va cuprinde mai multe informații despre relația baptiștilor români cu Alianța Mondială Baptistă.

Dr. Otniel Ioan Bunaciu este un baptist prin naștere, dar și prin predicile dânsului. Mi se pare că este singurul baptist român care are un mesaj ca al celor care au slujit în forurile Alianței Mondiale Baptiste. Apreciez foarte mult aplecarea fratelui și spre poporul baptist, prinzând în predicile dumnealui secvențe, întâmplări, exemple, statistici din țară și străinătate, dar și alte aspect din istoria poporului Baptist de pretutindeni.

Citiți mai mult accesând următorul link: https://istoriebaptistablogul.blogspot.com/2022/09/profesor-dr-otniel-ioan-bunaciu-primul.html?fbclid=IwAR3vTOQsE7GsCUhqaITVxCw8_TtY4lZy8likiYWP6tu8Ael4rYAZFmTWSrY&m=1

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.