Susținem Familia Furdui

Dragi susținători ai familiei Furdui,

Dorim să vă mulțumim în nume personal și în numele familiei Furdui pentru susținerea acordată până în prezent și recent, la protestul care a avut loc în Hanovra pe data de 18 septembrie 2022.

De asemenea, dorim să mulțumim delegației române care a avut întâlniri oficiale cu lideri politici și locali din Hanovra, Heidekreis și Walsrode pentru soluționarea acestui caz dramatic: Domnul Senator Titus Corlățean, Domnul Deputat Ben Oni Ardelean, Domnul Deputat Robert Sighiartău, Pastorul Cristian Ionescu, Președintele Uniunii Penticostale Române din Statele Unite ale Americii, Pastorul Liviu Axinte, Președintele Comunității Regionale Penticostale Suceava și Domnul Ruben Avram din Viena.

Părinții și o parte din copiii Furdui au asistat la protestul din Hanovra, fiind impresionați de susținerea și de încurajările primite din partea dumneavoastră, atât personal, cât și prin intermediul social media. Întreaga familie Furdui are nevoie în continuare de susținerea noastră.

În final, ne dorim și ne rugăm ca noul șef al Jugendamt Heidekreis să fie sensibil la dorințele și cererile copiilor de a fi lăsați să revină acasă, alături de părinții lor, cât mai curând.

Echipa de Inițiativă Furdui

furduifamily #heidekreis #walsrode #jugendamt

https://www.facebook.com/100081778902401/posts/pfbid02T9d5ieP4WAqUiK7SsBxNKaUUrUqkgB9aSRv2tEgFKQ2m9BbNYDBaCyukZrZZ9yURl/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Susținem Familia Furdui

Comentariile sunt închise.