Felicitări frate Victor!

• Centenarul Bisericilor Penticostale din România • 100 de ani comemorați prin predici și cântece, către Dumnezeu și către cei apropiați •

În mijlocul comunității de penticostali din Bistrița-Năsăud s-a simțit că Dumnezeu este printre noi, iar la acest moment de sărbătoare, 100 de ani de la înființarea primei biserici penticostale din România, vă mulțumesc , că m-ați primit în mijlocul vostru.

Felicitări, tuturor pentru credința voastră și domnului Victor Cîmpean, Pastor coordonator Județean în Cultul Penticostal din Bistrița-Năsăud, pentru grija și iubirea pe care o purtați bisericii “Sfânta Treime” din Bistrița și fraților penticostali.
Rămâneți în continuare un model pentru frații penticostali, iar Biblia bază, în tot ceea ce faceți.

Multumim, Vasile Bojor, Președintele Cultului Penticostal Regional și Ardelean Moise, Președintele Cultului Penticostal din România pentru tot ceea ce faceți și pentru prezența dumneavoastră , în rândul fraților penticostali din județul Bistrița-Năsăud.

Vă doresc tuturor, la mulți ani, înainte în împlinirea cuvântului Lui Dumnezeu!

Sursa: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid08wEV1koxJ6GTCMeA3JVbjfveui4UKoxGmuXDCT7X2f5LpsMr7cuX5RgUx22s4tBjl&id=100044602022030

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.